Junior Greenfee aftale

24/04 - 2017 | Henriette Krøyer

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. Læs også om baggrunden for greenfee-aftalerne nedenfor.

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet "3 for 1".

Ønsker din klub at være en del af greenfeesamarbejdet eller har du spørgsmål til greenfee-aftalen så kontakt kursuskonsulent Lone Liebst Christiansen på +45 4042 2682, llc@dgu.org.

 

Vigtigt

Det er op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger. Juniorer er U19 spillere.

Hvilket betyder at udgangspunktet er, at der skal betales for en fuldt betalende voksen (og dette ikke er i form af greenfeebilletter, diverse rabatordninger m.m.) Det her 100% op til den enkelte klub, om de ønsker at give en eller anden form for rabat.

DGU anbefaler, at man ringer i forvejen og aftaler med den pågældende klub man besøger.  Nogle klubber kræver at der SKAL ringes i forvejen til klubben, når man ønsker at benytte denne greenfeeaftale.

Der kan forekomme tidspunkter på ugens dage, hvor der er begrænsninger fra klubbens side, som skal respekteres. Endvidere skal du huske altid at medbringe dit DGU kort ved spil på andre baner.

DGU arbejder hvert år for , at der kommer nye klubber med i samarbejdet, så er jeres klub ikke med på listen, så kontakt kursuskonsulent Lone L. Christiansen.

Hvis du ønsker en liste over klubberne, der er tilmeldt de to ordninger, kan du se den herunder.

 • Greenfeeaftale for juniorer - her kan du spille

  "Følgende klubber deltager:"

  KLUBBER DER HAR GRATIS GREENFEE FOR JUNIORER:

  Dragør Odder
  Frederikssund Randers
  Holbæk Skive
  Hornbæk Skærbæk Mølle
  Horsens Storstrømmen
  Jammerbugten Struer
  Kalundborg Sønderborg (tidl. Alssund)
  Kellers Park (NY) Sønderjyllands
  Løgstør Aarhus Golf Club
  Morsø  
  Nordborg

   

  KLUBBER DER TILBYDER: EN BETALENDE VOKSEN + MAX 3 JUNIORER GRATIS:


   
  Albertslund Hjørring Ribe Aarhus Aadal
  Asserbo Hobro Rold Skov Aars
  Barløseborg Holmsland Klit Roskilde Åskov
  Birkemose Holstebro (NY) Rønnede  
  Blokhus Holsted Sebber Kloster  
  Blommenslyst Hornbæk Silkeborg Ry (Ry-banen)  
  Brande Hvide Klit Sindal  
  Breinholtgård Ikast Skanderborg  
  Brøndby Ishøj Skjoldenæsholm  
  Brønderslev Jelling Skovbo  
  Dejbjerg Juelsminde Smørum  
  Dragsholm Kaj Lykke Sorø  
  Dronninglund Kalø Stensballegaard  
  Esbjerg Kokkedal Svendborg  
  Falster Kolding Sydsjælland  
  Fredensborg Korsør Sydthy  
  Fredericia København Sæby  
  Frederikshavn Køge Søllerød  
  Faaborg Langelands Tange Sø  
  Furesø (NY) Ledreborg Palace Toftlund  
  Gilleleje Lemvig Trehøje  
  Give Lillebælt Trelleborg  
  Grenaa Læsø Seaside (NY) Tullamore  
  Greve Løkken Tønder  
  Gyttegaard Mariager Fjord Vallø  
  Haderslev Maribo Sø Varde  
  Hals Marielyst (NY) Vejen  
  Halsted Kloster (Vestlolland) Midtfyn Vejle  
  Hammel Midtsjælland Vestfyns  
  Harekær Mollerup Viborg  
  Harre Vig Mølleåen Volstrup  
  Hedeland Møn Værebro  
  Hedensted Nivå Værløse  
  Henne Norddjurs Ærø (NY)  
  Helsingør Nordvestjysk Øland  
  Herning Næstved Ørnehøj  
  Hillerød Odense Aabenraa  
  Himmelbjerg Odense Eventyr Aabybro  
  Hirtshals Odsherred Aalborg  
  Hjarbæk Fjord Randers Fjord    
  Hjortespring Ree    
  Sidst opdateret 26.04.17  

   

   

  Du kan hente oversigten i PDF-format her

 • Baggrund for aftalen

  "Dansk Golf Union har siden 2003 indsamlet oplysninger fra klubberne om en gensidig gratis greenfee aftale for juniorer. Klubberne kan være med i en fuldt ud gensidig gratis greenfee aftale for juniorer, eller i en aftale, hvor der minimum er en betalende voksen pr. tre gratis juniorer ("3 for 1"). Juniorer er U19 spillere."

  Praktiske oplysninger

  En klubs juniorspillere kan godt spille i de klubber, der er tilmeldt en anden aftale, end den klubben selv er tilmeldt i. Ønsker man at besøge en klub i den anden ordning, skal man imidlertid betale efter aftalen om en fuldt betalende voksen pr. tre gratis juniorer. Det er så op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger.

  Greenfee aftalen giver juniorerne i de tilmeldte klubber ret til greenfeefrit spil i de andre klubber, der er tilmeldt aftalen. Husk derfor altid at medbringe DGU-kortet ved spil på andre baner og skriv alle spillerne ind i klubbens greenfeebog.

  Rent praktisk anbefales det, at der på forhånd ringes og aftales nærmere vedrørende tidsbestilling i den klub, man ønsker at besøge. Har klubben i forvejen et administrationsgebyr for bestilling af starttider, skal den gæstende klub betale dette, uanset hvilken aftale klubben er tilmeldt i. Eventuelle krav til handicap skal selvfølgelig være opfyldt.

  Det skal præciseres, at der i aftalen med tre juniorspillere pr. fuld betalende voksen, er tale om maksimal (og ikke præcis) tre spillere pr. voksen. Det er derfor helt i orden, at der kun er en eller to juniorspillere i følgeskab med en fuld betalende voksen.


  Ikrafttrædelse

  Aftalen træder i kraft 1. januar 2017 og løber til 31. december 2017. DGU vil i marts-april 2017 undersøge, hvilke klubber der ønsker at deltage i aftalen for 2017, men klubber har også mulighed for at  tilmelde sig efterfølgende.

  Har du spørgsmål til greenfee aftalen, eller ønsker din klub at være med, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Lone Liebst Christiansen på tlf. 4042 2682 eller mail llc@dgu.org