Udviklingscentre 2017

20/02 - 2017 |

Brænder du for at udvikle dit golfspil sammen med andre juniorer med samme mål, så har du igen muligheden for at blive en del af Dansk Golf Unions talentudviklingsprojekt.
 

FRA TALENTCENTER TIL UDVIKLINGSCENTER

2017 byder på flere ændringer for talentcentrene. Først og fremmest skifter vi navn til DGU Udviklingscentre. Derudover flytter vi opstarten til august 2017 og ændre i struktur, opbygning og indhold. Altsammen for at give dig endnu bedre mulighed for at udvikle dig som golfspiller.

I DGU Udviklingscentre ønsker vi at:

 • Skabe rammer, der giver dig mulighed for kontinuerligt at udvikles gennem struktureret og målrettet træning

 • Tilbyde talentudviklingsmiljøer med andre golfspillere med samme mål

 • Give dig mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv

 • Synliggøre en klar rød tråd "fra håbefuld og motiveret til landshold"
   

FORÅRET 2017

Selvom vi først starter til august 2017, kan du allerede stifte bekendtskab med de nye Udviklingscentre i løbet af foråret 2017. Har du været en del af de tidligere talentcentre i enten 2015 eller 2016, tilbyder vi samlinger i årets første to kvartaler. Har du derimod endnu ikke været en del af centrene, får du, via åbne samlinger i årets 2. kvartal, mulighed for at se om det kunne være noget for dig.
 

SYV DGU UDVIKLINGSCENTRE

Læs mere om de enkelte Udviklingscentre her og se hvordan du bliver en del af de nye Udviklingscentrer.

 • Tilmelding og deltagergebyr

  "Tilmelding vedr. 2. kvartal er lukket"

  Tilmeldingen vedr. 3. kvartal starter ultimo maj. Send en mail til kursuskonsulent Lone L. Christiansen, hvis du ønsker at få besked direkte, når tilmeldingen åbner:  llc@dgu.org

   

   

 • Yderligere infomation

  "Har du spørgsmål vedr. vores udviklingscentre, kan du altid kontakte kursuskonsulent Lone L. Christiansen på llc@dgu.org eller på mobil 4042 2682"

  .