Annoncering i Dansk Golf

22/02 - 2017 | Steven Errebo

Golfspillerne udgør en markant og attraktiv målgruppe af velstillede og købedygtige danskere. De er kendetegnet ved at have en længerevarende uddannelse, højere husstandsindkomst, oftere at være selvstændige erhvervsdrivende og at have flere penge til forbrug end gennemsnitsdanskeren. De er storforbrugere af ny teknologi, design og kvalitet er vigtigt for dem, og de bruger gerne ekstra penge på mærkevarer. Og Dansk Golf er din adgang til dem.
 


Udgivelsesplan 2019

Dansk Golf nr. 1:      20.-21. marts

Dansk Golf nr. 2:      13-14. maj

Dansk Golf nr. 3:      26-27. juni

Dansk Golf nr. 4:      4-5. november
 


Medieinformation 2019

 


 • Om læseren

  Dansk Golf er golfspillernes foretrukne golfmagasin. Det er gratis og bliver leveret direkte til klubberne seks gange om året. Vores læseranalyse viser, at læserne sætter stor pris på magasinet. De bruger lang tid i selskab med artikler om drømmebaner og går på opdagelse i ønskeudstyr og gadgets. De synes godt om annoncerne og bruger dem aktivt som inspiration til køb. Derfor er Dansk Golf også annoncørernes foretrukne golfmagasin. Vi viser grundene her:

 • Hvor og hvor mange

  Dansk Golf kommer i et kontrolleret oplag på 100.000 stk. 6 gange om året.

  Dansk Golf er uden sammenligning Danmarks største golfblad. Dansk Golf distribueres direkte til alle danske golfhusstande med i alt 150.000 medlemmer.

  Vores læsertal er 123.000 per 2+3. kvartal 2017 (Kilde: Gallup/Index DK).

 • Formater og samdistribution

  Samdistribution

  Det er muligt at samdistribuere eget materiale i hvert nummer af Dansk Golf i to forskellige varianter - løse eller faste bilag.