Bliv partner på ungdomsturneringer

09/03 - 2020 |

Dansk Golf Union leder efter virksomheder, der vil være med til at præge børns idrætsliv gennem golfsporten.

Dansk Golf Union søger de rigtige partnere til at udbrede kendskabet til nyskabelsen og til golfsporten hos de yngste.

 

- Vores projekt tager udgangspunkt i den nyeste viden om børns udvikling og Danmarks Idrætsforbund støtter projektet. Den viden, vi genererer, vil komme resten af idrætsdanmark til gavn, siger Jesper Skotte, der er salgsdirektør i Dansk Golf Union.

 

Vi skaber nye banebrydende aldersrelaterede aktiviteter og turneringer for ungdommen i dansk golf. Børn og unge får mulighed for at konkurrere individuelt, holdvis eller som makkerpar.

82 procent af de danske juniorspillere har i en undersøgelse svaret, at de gerne vil spille turneringer. Alligevel er det kun 15 procent af dem, der gør det. Det peger på en mangel i det hidtidige tilbud til unge spillere – noget, som det nye projekt ventes at rette op på.

 

- Vi forventer, at projektet vil få stor bevågenhed og vil blive formidlet bredt i spor­tens verden, siger Jesper Skotte.

 

Potentielle partnere kan vælge mellem forskellige typer partnerskaber med forskellige muligheder for eksponering og for at præge den måde, næste generation bliver præsenteret for golfsporten. 

 

Jesper Skotte kan kontaktes på jsk@dgu.org eller 30 50 26 85

 

Læse mere om de forskellige muligheder for at hjælpe her (pdf)