C More Hole-in-one liste er populær

05/10 - 2017 |

Vi glæder os over de mange registreringer af holes-in-one vi lige nu får ind dagligt. Vi er oppe på over 400 stks og der er fuld gang i produktion af bagmærker og diplomer til de mange gode/heldige golfspillere.

Med alt nyt er der også nogle spørgsmål til processen og nogle dukker oftere op end andre. Dem har vi samlet i en Spørg & svar herunder.

Hjemmeklubben kan indtaste medlemmernes holes-in-one her 

 • Hvem skal indrapportere?

  Det er spillerens hjemmeklub, der skal indrapportere holes-in-one.

  Det er vigtigt at være opmærksom på at det ikke er klubben, hvor der er lavet hole-in-one, men dér, hvor spilleren har hjemmeklub. 

 • Hvor indrapporteres det?

  Holes-in-one indrapporteres via danskgolfunion.dk.

  Der er et link på forsiden, som bringer dig direkte til registreringssiden. Du kan også benytte dette link

  Vi har ikke lagt registreringen på samme side som C More Hole-in-one listen på Golf.dk, da det er klubben og ikke spilleren selv, som skal indtaste.

   

 • Hvornår kan registreringen ses på Golf.dk?

  Der kan gå op til en uge fra hole-in-one er indmeldt til det kan ses på Golf.dk.

  Dette skyldes at klubben ikke taster direkte ind i listen, som ses på Golf.dk. Det betyder også at du ikke skal være bekymret, når du ikke umiddelbart kan se resultatet af din indtastning. Har du fået bekræftelsessiden om at indtastningen er registreret, så er alt vel.

 • Hvordan får golfspilleren sit diplom og bagmærke?

  Vi sender en kuvert med diplom, bagmærke samt et brev med en C More-kode til hjemmeklubben. Vi håber, at det kan være en glad begivendehed som klub og medlem kan være fælles om.