Danmarksturneringen: I tilfælde af uvejr og afbrudt kamp i weekenden

12/06 - 2020 |

Sidste år havde vi en voldsom uvejrsdag i hele landet på en gang i Danmarksturneringens 2. spilleweekend i juni måned. Der var ca. 80 afbrudte matcher, som skulle genoptages på et andet tidspunkt.

I morgen er vejrmeldingerne heldigvis ikke ligeså voldsomme, men der er varsling om både torden og skybrud flere steder i landet.

 

Hvad lærte vi af sidste års uvejr?

  • HVIS det på nogen måde er muligt at spille kampen færdig på dagen, så gør det! Lad det være absolut 1. prioritet at få spillet færdigt, når uvejret er drevet over. Det kan betyde en del ventetid, medlemmer/greenfee gæster der får aflyst deres tider og familieaftaler der må udskydes eller aflyses.

    Hvorfor? Fordi det kan være så utroligt svært at skulle finde en dag, som samtlige spillere på begge hold kan blive enige om. (Som noget nyt kan man nu godt indsætte reserver, men det er med restriktioner og det er stadig besværligt)

  • Hvis spillet ikke kan genoptages samme dag, så find den nye spilledato med det samme. Lad de to holdkaptajner lede an og kig i klubbens kalender for ledige tidspunkter. Brug evt. tiden, mens I alligevel venter på opklaring i vejret.

    Hvorfor? Fordi I sparer en masse tid i tlf. og på mail på efterfølgende at skulle have fat på hinanden - og denne gang også værtsklubben - for at blive enige om en ny dato.

  • Hvis I tidligt om morgenen kan se, at det trækker op til at blive en voldsom uvejrsdag, så er det tilladt at flytte kampen til et andet tidspunkt og/eller dato. Men kun hvis begge holdkaptajner er enige om det og og værtsklubben er villig til at lægge bane til igen på det nye tidspunkt. 

Læs desuden de nye turneringsbetingelser i tilfælde af genoptagelse af afbrudt kamp på en ny dato her

 

Husk også det er muligt at kontakte DGU's bagvagt på tlf. 4326 2945 hele weekenden i tilfælde af spørgsmål.

Vi krydser fingre for, at vejret er med os i den kommende spilleweekend – god kamp til alle.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer