DGU Juniorholdturneringen

02/02 - 2017 | Thomas Hartwich

Info om turneringen

DGU Juniorholdturneringen er en unik mulighed for alle klubbens juniorer under hcp 40 for at repræsentere sin klub i en hulspilsturnering og konkurrere mod jævnbyrdige juniorer fra nærliggende klubber - og måske ende med at blive Danmarks bedste hold!

Alle er velkomne, og DGU opfordrer til at alle juniorledere i starten af året undersøger klubbens juniores handicapniveau pr. 1/1, og fastlægger hvor mange hold man er i stand til at stille. Er klubben, pga manglende spillere, ikke i stand til at stille et hold, er man velkommen til evt. at slå sig sammen med en naboklub - enhver junior bør få tilbudet om at deltage i denne traditionsrige turnering hvor både golfegenskaber og venskaber udvikles.

DGU Juniorholdturnering er en landsdækkende holdturnering for juniorer samt en enkelt ynglingerække. Turneringen består af 8 rækker fordelt på alder og handicap. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i en dobbeltturnering i puljer med 4 hold i hver. Der spilles hulspil fra scratch.

 

Øvrig information

De indledende puljekampe skal være afviklet inden 15. juli dvs. den 14. juli er sidste mulige spilledag. Herefter vil der være for nogle af rækkerne mellerundekampe i august, skal være afviklet inden d. 15. august, men KUN i rækker hvor der er mere end 8 puljer. Landsdelsfinalerne afholdes i 4 forskellige klubber og finalen d. 17. september i Holsted GK.

Her finder du en lille folder til holdledere og andre frivillige på juniorområdet. Den indeholder lidt mere om turneringen, såvel som gode overvejelser man kan gøre sig. Yderligere informationer omkring Juniorholdturneringen vil i løbet af sæsonen blive udsendt med DGU´s nyhedsbrev, KlubNyt.

Vi opfordrer såvel medlemmer af juniorudvalget som holdledere om at tilmelde sig KlubNyt.

 

Holdledere - resultatark


Ifølge turneringsbetingelserne er den vindende klubs holdleder ansvarlig for at indberette resultater samt spillernavne i golfbox - her. Dette skal ske senest 3 dage efter kampens afvikling.

Modstanderholdets leder er ansvarlig for elektronisk at verificere det indtastede resultat via den mail, som efterfølgende modtages fra Golfbox.

Når du har logget ind med kampnummeret på tast-selv siden, finder du nederst på siden to udskrivningsmuligheder.

1. Startliste
2. Resultatark. Dette ark kan også bruges til holdopstilling. Udskriv to ark - et til hvert hold. Efter at fristen for indlevering af holdopstilling er udløbet - 15 minutter før første start - indtastes spillernumrene på siden.

 

Spilleplan

På spilleplanen er det muligt at se et overblik over alle puljer. Det er også muligt at finde puljens kampe i kampprogrammet. 

Se spilleplanen her.

Det indledende puljespil, mellemrundekampe og landsdelsfinaler er nu afviklet - se det samlede spilforløb for JHT 2017 her.

 

Tilmelding

Der faktureres 400 kr pr. tilmeldt hold.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

 

Turneringsbetingelserne til juniorholdturneringen

Evt. spørgsmål vedr. turneringen, bedes rettet til Rikke Haurvig på mail: rha@dgu.org