DGU Short Game Challenge

Hvor skarp er du i det korte spil?

DGU Short Game Challenge - Landsfinale

03/07 - 2020 |

DGU Short Game Challenge - landsfinalen 2021

Dato: 2. oktober 2021
Sted: Korsør Golfklub
Individuel turnering: alle
Hcp.: alle

 

DGU Short Game Challenge - Landsfinalen samler alle vinderne af klubbernes lokale Challenge-turnering, hvor de dyster om at vinde én af de ialt 9 rækker, man kan stille op i.

Vi har lagt os i selen for at skabe en sportsligt udfordrende landsfinale og samtidig lave en hyggelig dag med sjove indlæg og konkurrencer i de dejlige omgivelser på Korsørs flotte anlæg lørdag d. 2. oktober.

Det endelige format på turneringen vil først blive offentliggjort på denne webside på et senere tidspunkt. Vi tager dog stadig udgangspunkt i, at der vil være følgende 2 baner at spille i løbet af dagen:

  • 1 x Short Game runde 10 huller - en særlig runde til finalen med 2 sværhedsgrader 
  • 1 x 6 hullers golfrunde (hul 2-7 Harboe Course)

 

Det bliver fra 2021 kun Short Game runden, som tæller med i resultatet, når der dystes om at blive Årets Short Game vinder af sin række.

 

Kvalifikation til landsfinalen i den lokale Klub Challenge-turnering

For at kvalificere sig til deltagelse skal klubben afholde en lokal Challenge-turnering og her vil alle vinderne kvalificere sig direkte til deltagelse d. 2/10 Korsør til landsfinalen. Skulle nummer 1 i en række ikke have mulighed for at deltage, så går kvalifikationen i stedet videre til nr. 2. 

Ved flere end 5 deltagere i en række, så kvalificerer både nr. 1 & 2 sig til landsfinalen. Hvis en eller begge ikke kan deltage i landsfinalen, så går pladserne til hhv. nr. 3 & 4.


Læs mere om tilmelding og afholdelse af den lokale Club Challenge (link kommer snart)

 

OBS! Direkte tilmelding til landsfinalen i Korsør er ikke muligt i år - man kan kun kvalificere sig til deltagelse via en klub-challenge.