Drejebog Golf på en uge

29/04 - 2020 | Kim Uldahl Pedersen

Måske skal en uge af sommerferien bruges på at lære at spille golf? I Golf på en uge er det muligt at gennemføre et begynderforløb på en uge. De nye golfspillere gennemgår alle dele af begynderforløbet fra mandag til fredag i en sommerferieuge. Der er altså tale om et forløb, hvor alle dele fra det traditionelle forløb gennemføres på en uge. 

Målgruppen er primært personer i en alder, hvor børnene er flyttet hjemmefra eller har droppet sommerferien med forældrene. Så nu har de muligheden for at bruge en sommerferieuge til at lære at spille golf.

Alternativt: Arrangementet kan også laves i en “familie-udgave”, eller laves som en ren Junioruge, hvor juniorerne er i klubben hver dag i en uge, mens mor og far kører på arbejde. Eventuelt i kombi med “Sjov Sommergolf”
 

 • Program for Golf på en uge

  Frivillige bør være til at hjælpe under hele Golf på en uge. Golf på en uge forløber hver dag fra kl. 9-12. Hvis deltagerne ønsker at spille/træne mere på egen hånd om eftermiddagen, så anbefales det, at der er mulighed for dette.

   

  Mandag

     
   

  0900-1000

  Morgenkaffe, velkomst og gennemgang af ugens forløb

   

  1000-1200

  Træning ved golfklubbens træner

  Tirsdag

     
   

  0830-0900

  Morgenkaffe

   

  0900-1000

  Træning ved golfklubbens træner

   

  1000-1100

  Teoriundervisning – evt. på Pay & Play bane

   

  1100-1200

  Spil på Par-3 bane/Pay and play bane

  Onsdag

     
   

  0830-0900

  Morgenkaffe

   

  0900-1000

  Træning ved golfklubbens træner

   

  1000-1100

  Teoriundervisning – evt. på Pay & Play banen

   

  1100-1200

  Træning ved golfklubbens træner

  Torsdag 

     
   

  0830-0900

  Morgenkaffe

   

  0900-1000

  Træning ved golfklubbens træner

   

  1000-1100

  Teoriundervisning – evt. på Pay & Play banen

   

  1100-1200

  Spil på Par-3 bane/Pay and play bane

  Fredag

     
   

  0830-0900

  Morgenkaffe

   

  0900-1000

  Regelprøve (evt. online)

   

  1000-1200

  Spil på Par-3 bane/Pay and play bane

   

  1200-1300

  Frokost - info om rettigheder/medlemskab

   

  Det anbefales, at deltagere på Golf på en uge frit kan benytte hele træningsanlægget og Par-3 bane/Pay and Play bane hver eftermiddag. Deltagere kan låne en golfbag af klubben hele ugen - for at mindske smittefare, så har hver deltager sin egen golfbag hele ugen.

  Praktisk påklædning og fornuftige sko.

   

  To do liste i hele ugen:

  Frivillige hjælpere under hele Golf på en uge (kan evt. undværes, når der trænes ved golfklubbens træner)

 • Markedsføring

  Vi ønsker at deltagere på Golf på en uge er fra lokalsamfundet, da de forhåbentlig melder sig ind i golfklubben efter Golf på en uge. Derfor skal markedsføringen være lokal. Markedsføring handler om at synliggøre golfklubbens produkt. Kanaler til synliggørelse kan variere meget fra golfklub til golfklub. Nogle golfklubber ligger ud til en større vej, hvor der kan søges om at sætte banner op, nogle byer har digitale infotavle ved indfaldsveje osv. Derfor skal golfklubben finde ud af, hvilke kanaler der findes i lokalområdet og hvilke der rammer den valgte målgruppe.

  Annoncering på Facebook kan både målrettes et geografisk område samt en bestemt målgruppe. Så derfor er Facebook et velegnet medie til at markedsføre Golf på en uge. Facebookannoncerne linker op til golfklubben hjemmeside, så det er vigtigt at denne indeholder opdateret og spændende beskrivelse af Golf på en uge.

  Identificer Facebookgrupper i lokalsamfundet. Nærmest alle små samfund og byer har deres egen facebookgruppe - det sker i xxby, postnr-by osv. Brug også disse grupper til gøre opmærksom på Golf på en uge

  Lokalaviser læses af en stor del af Golf på en uges målgruppe. Derfor kan disse lokalaviser med fordel bruges i markedsføringen af Golf på en uge.

  Endelig skal vi informere vores eksisterende medlemmer omkring Golf på en uge, så de også kan bruges som markedsføringskanal. Informationen til medlemmer kan være gennem opslag i golfklubben, Nyhedsbreve og golfklubbens facebookside.

   

  Skemalagt markedsføring:

  Nedenfor er vist aktionsplan for Golf på en uge, hvor markedsføringen foregår via Facebook og lokalavisen. Som beskrevet tidligere, så kan der være lokale markedsføringskanaler, som bør benyttes. Er dette tilfældet, så bør markedsføringsplanen revideres efter disse.

   

  Dage før afvikling

  Handling

  Beskrivelse

  Bemærkning

  Ansvarlig

  45 dage

  Hjemmeside

  Beskriv Golf på en uge på golfklubbens hjemmeside.

  *1) Eksempel på beskrivelse

   

  45 dage

  Facebook

  Beskriv Golf på en uge på golfklubbens Facebook side

  Opfordre golfklubbens medlemmer til at tagge og dele. *2) Eksempel på beskrivelse

   

  45 dage

  Facebook

  Facebook-

  grupper

  Identificer Facebookgrupper i lokalområdet. Søg om optagelse i disse.

   

  40 dage og op til Golf på en uge

  Facebook

  Facebook- annoncering

  Facebookannoncering lokalt og mod målgruppen. *3) Tekst- og billedeksempler 

   

  40/30/20/10 dage

  Facebook

  Opslag Facebook

  Lav opslag på golfklubbens Facebookside og facebookgrupper i lokalområdet. *3) Tekst- og billedeksempler.

   

  30/15 dage

  Lokalavis (både den trykte og digitale)

  Annoncering lokalavis

  Indryk annonce i lokalavisen. 

   

   

  Pris og varighed:

  Hvordan skal Golf på en uge så prissættes? Indholdet på Golf på en uge og golfklubbens traditionelle forløb er identisk, bortset fra at der er forplejning med i Golf på en uge. Prisen bør derfor afstemmes i forhold til dette. Generelt bør prisen ikke være så høj, at det afholder nogen fra at komme i gang med at spille golf. (??koster det traditionelle forløb 800 kr., så kan det være at Golf på en uge skal koste 1000 kr.)

  Varighed: Selv begynderforløbet varer kun en uge, men bør følge varigheden af det traditionelle prøvemedlemskab. 

 • Materialer mm.

  Link til billedearkiv: https://www.skyfish.com/sh/c5d619985d907f182071c497f6c67a8cb85c2d46/17de035f/880614

   

  *1) Eksempel på beskrivelse af Golf på en uge på golfklubbens hjemmeside:

  Vi tilbyder nu et begynderforløb, hvor du kan få golfkørekortet på fem dage i sommerferien - mandag til fredag fra kl. 0900-1300. Du vil være på hold med andre begyndere.  Golfklubbens træner og frivillige vil sørge for, at du får en god og hyggelig introduktion til golfspillet. 

  Golfklubben har udstyr, som du kan låne. Så du skal bare møde op i tøj, som du kan bevæge dig i og i godt humør. Vi glæder os til at se dig.

  Vi følger selvfølgelig alle anbefalinger omkring afstand og antal deltagere i henhold til forsamlingsforbuddet. Så du kan trygt tage et begynderkursus hos os.

  Hvis du ønsker mere information eller ønsker at tilmelde dig, så er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet.
   

  *2) Eksempel på beskrivelse af Golf på en uge på golfklubbens facebookside (opslaget skal linke ind til golfklubbens hjemmeside)

  Kære medlem,

  Vi tilbyder nu et begynderforløb, hvor man kan få golfkørekortet på fem dage i sommerferien - mandag til fredag fra kl. 0900-1300. Alle deltagere vil være på hold med andre begyndere.  Golfklubbens træner og frivillige vil sørge for, at alle får en god og hyggelig introduktion til golfspillet. 

  Hvis du kender nogen i din omgangskreds, som kunne være interesserede i at bruge en uge af sommerferien på at lære golfspillet, så tag dem meget gerne i dette opslag. Del meget gerne opslaget. 

  Tak for hjælpen.

   

  *3) Tekst- og billedeksempler til brug på Facebook. Kan benyttes til både Facebookannoncering og opslag på Facebooksiden. (opslagene skal linke ind til golfklubbens hjemmeside, billederne findes i god opløsning på skyfish). Husk at det er ikke-golfspillere du taler til, så gerne let og simplificeret i sproget + brug gerne emojis.


   

   

  • Tekst: Er det i 2020, du skal lære at spille golf? Brug en uge at din sommerferie, på at lære at spille golf. Du deltager på et lille hold med andre begyndere. Og bare rolig, vi har udstyr og bolde du kan låne. Når du er færdig sørger vi for, at du med selvsikkerhed kan kalde dig for golfspiller. Læs mere om “Golf på en uge” her… link.  

   

  • Skal XX Golfklub være din sommerdestination? Lær at spille golf på en uge. Du deltager på en lille hold med andre begyndere. Hver dag fra kl. 9-12. Vi sørger for træning, udstyr og hygge. Vi efterlever alle sundhedsmyndighedernes krav, og glæder os til at lære dig, din samlever, dine børn - eller hvem du gerne vil have med - at spille golf. ! (Tilmeld jer her: husk link) 

   

   

  • Er du til sol, vand og sand. Vi har det hele her i golfklubben. Deltag på et begynderhold med andre begyndere. Vi træner og spiller mandag til fredag kl. 0900 - 1300. Golfklubben har udstyr, som du kan låne. Så mød blot op i behageligt tøj. Vi glæder os til at lære dig verdens bedste sport i sommerferien! (husk link)