Golf Klub Danmark

07/01 - 2020 |

Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde. Golf Klub Danmark medlemskabet koster kr. 17.000 ex. moms pr. år (2020), og der medfølger et personligt medlemskort, der giver dig og en gæst adgang til at spille gratis på næsten alle danske baner.

Ved indmeldelse modtager du en velkomstgave gave og dit medlemskort. Vi afviklede i 2019 en scramble turnering med landsholdsspillerne på Korsør i maj med efterfølgende middag og vores traditionsrige Årsmatch på Sct. Knud den 20. september. Begge arrangementer sammen med landsholdet og landstrænere og efterfølgende festmiddag.

Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Netværket af GKD sponsorer har igennem mere end 30 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde.

 • GKD sponsorer

  Flemming Østergaard Management A/S

  Klaus Rygaard Ure & Smykker

  Claus Dalsgaard

  TVC

  Hvidovre Avis

  Dansk Vin Handel ApS

  BM Industri A/S

  Laybourn El A/S

  Holstebro Badeland

  Reesink Turfcare DK A/S

  GuldKyllingen

  Glarmester K.V.Hansen's Eftf. v/Oluf Johansen

  MI Support A/S

  Dansk Svejse & Rørmontage Vest ApS

  A. Rosen Invest ApS

  BoBedre/Benjamin Media 

  ide-nyt/Benjamin Media 

  Jacob Gils Fotografi A/S

  Stibo Graphic

  Buskov ApS

  Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S

  Advokatfirmaet 24B ApS

  Pernille Sams Ejendomsmæglerfirma

  Bankmæglergruppen

  Konsulenthuset Ballisager A/S

  Freja Transport & Logistics A/S

  B7 Consulting

   

 • Bliv GKD sponsor

  Knyt din virksomhed til det danske landshold for 17.000 kr. og spil greenfee på de danske golfbaner.

  Golf Klub Danmark optager hvert år nye sponsorer og er altid meget interesseret i at udvide kredsen.

  Det årlige sponsor-/reklame-/annoncebidrag andrager i 2019 for firmaer (én person) kr. 17.000 + moms, Yderligere sponsorater til personer i samme firma kan i samme periode erhverves for kr. 15.500 + moms.

  Du får

  • Et personligt medlemskort, som giver dig og en gæst adgang til at spille gratis på næsten alle baner, der er medlem af DGU - undtagen The Scandinavian og Royal Golf.

  • Invitation til Scramble turnering på Korsør med landsholdet den 15. maj med efterfølgende middag på hotel Comwell

  • Deltagelse med ledsager i Årsmatchen på Sct. Knuds fredag den 18. september, hvor du sammen med de andre Golf Klub Danmark-sponsorer møder landsholdet og landstrænerne, spiller golf og spiser festmiddag.

  • Eksponering i magasinet Dansk Golf og på Golf.dk.

  • Velkomstgave

  • Bonusgave for hvert ny sponsor du hjælper med at tilknytte Golf Klub Danmark

  Derudover bidrager du positivt til DGU's elitearbejde og dansk golf som helhed.

  Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at indehaveren er medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne spiller for.

  Golf Klub Danmark samler hvert år sine sponsorer til en årsmatch, som for mange er årets store golfoplevelse. I årsmatchen deltager et stort antal spillere fra de forskellige danske landshold, og sponsorerne får lejlighed til både at tale og spille med disse unge talenter og derigennem få et indblik i, hvad det kræver at spille golf på topniveau. Sponsorerne vil også her møde Dansk Golf Unions landstrænere, som orienterer om den aktuelle udvikling i elitearbejdet og giver sponsorerne mulighed for selv at prøve de nyeste teorier og træningsmetoder inden for golfens forskellige tekniske discipliner. Dagen sluttes med en festmiddag.

  Lyder dette interessant eller giver det lejlighed til spørgsmål, så kontakt gerne 

  Jesper Skotte på
  Telefon 43 26 26 85
  Mobil 30 50 26 85
  Mail: jsk@dgu.org.

  Eller udfyld nedenstående formular:

 • Golf Klub Danmark

  Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde.

  Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver kortholder samt én gæst adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at både indehaveren og evt. gæst er aktivt medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU Erhverv refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne og deres gæst spiller for.

  Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Kredsen af GKD sponsorerne har nu igennem mere end 30 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde.