Golf Klub Danmark

22/02 - 2017 | Steven Errebo

Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde. Golf Klub Danmark medlemskabet koster kr. 16.000 ex. moms pr. år (2017), og der medfølger et personligt medlemskort, der giver dig og en gæst adgang til at spille gratis.

Ved indmeldelse modtager du en velkomstgave gave og dit medlemskort. Du inviteres også til en Årsmatch på Sct. Knud fredag den 15. september, sammen med landsholdet og landstrænere med efterfølgende festmiddag.

Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Kredsen af GKD sponsorerne har nu igennem mere end 25 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde

 • GKD sponsorer

  A. Rosen Invest ApS Horten
  Advokatfirmaet 24B ApS ide-nyt
  Bankmæglergruppen Ingenium Golf
  Bech-Bruun Jacob Gils Fotografi A/S
  BM Industri A/S Jyllands-Posten
  BoBedre Klassens Tykke Dreng
  Boligmarkedet A/S Klaus Rygaard Ure & Smykker
  Buskov ApS Krone Golf Tours
  CFP Group A/S Laybourn El A/S
  Colore ApS Reesink Turfcare DK A/S
  CompuDesign S.L LM Projects ApS
  EL-installatør Claus Dalsgaard a/s OK Rengøring A/S / All 4 Golfers
  Dan Ejendomsbyg A/S Pernille Sams Ejendomsmæglerfirma
  Dansk Svejse & Rørmontage Vest ApS Proconnect.nu Aps
  Ekstra Bladet Red Mark
  Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S Stibo Graphic
  Flemming Østergaard Management A/S Time m System
  Glarmester K.V.Hansen's Eftf. v/Oluf Johansen TVC Victory
  GreenTech Advisor A/S (ENERGIBOLIG.DK) Uni-Works ApS
  Holstebro Badeland WERD

 • Bliv GKD sponsor

  Knyt din virksomhed til det danske landshold for 16.000 kr. og spil greenfee på de danske golfbaner.

  Golf Klub Danmark optager hvert år nye sponsorer og er altid meget interesseret i at udvide kredsen.

  Det årlige sponsor-/reklame-/annoncebidrag andrager i 2017 for firmaer (én person) kr. 16.000 + moms, Yderligere sponsorater til personer i samme firma kan i samme periode erhverves for kr. 13.000 + moms.

  Du får

  • Et personligt medlemskort, som giver dig og en gæst adgang til at spille gratis på næsten alle baner, der er medlem af DGU - undtagen The Scandinavian, som ikke er en del af denne ordning.

  • Deltagelse med ledsager i Årsmatchen på Sct. Knuds, hvor du sammen med de andre Golf Klub Danmark-sponsorer møder landsholdet og landstrænerne, spiller golf og spiser festmiddag.

  • Eksponering i magasinet Dansk Golf og på Golf.dk.

  • Velkomstgave

  • Bonusgave for hvert ny sponsor du hjælper med at tilknytte Golf Klub Danmark

  Derudover bidrager du positivt til DGU's elitearbejde og dansk golf som helhed.

  Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at både indehaveren og evt. gæst er medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne spiller for.

  Golf Klub Danmark samler hvert år sine sponsorer til en årsmatch, som for mange er årets store golfoplevelse. I årsmatchen deltager et stort antal spillere fra de forskellige danske landshold, og sponsorerne får lejlighed til både at tale og spille med disse unge talenter og derigennem få et indblik i, hvad det kræver at spille golf på topniveau. Sponsorerne vil også her møde Dansk Golf Unions landstrænere, som orienterer om den aktuelle udvikling i elitearbejdet og giver sponsorerne mulighed for selv at prøve de nyeste teorier og træningsmetoder inden for golfens forskellige tekniske discipliner. Dagen sluttes med en festmiddag.

  Se infoark

  Lyder dette interessant eller giver det lejlighed til spørgsmål, så kontakt gerne 

  Jesper Skotte på
  Telefon 43 26 26 85
  Mobil 30 50 26 85
  Mail: jsk@dgu.org.

  Eller udfyld nedenstående formular:

 • Golf Klub Danmark

  Golf Klub Danmark er for både virksomheder og private, hvor overskuddet er øremærket Dansk Golf Unions landsholdsarbejde.

  Golf Klub Danmark udsteder et kort, der giver kortholder samt én gæst adgang til gratis spil på danske golfbaner tilsluttet Dansk Golf Union. Kortet er personligt og udstedes på navn, og det er en forudsætning, at både indehaveren og evt. gæst er aktivt medlem af en golfklub under Dansk Golf Union. DGU Erhverv refunderer golfklubberne for den greenfee medlemmerne og deres gæst spiller for.
   

  Klubben indsender efter behov afregningsblanket til DGU Erhverv - du finder blanketten her(word)

  Blanketten indsendes til jsk@dgu.org
   

  Golf Klub Danmark blev dannet med det formål at styrke Dansk Golf Unions muligheder for at skabe vindere blandt Danmarks mange golftalenter. Kredsen af GKD sponsorerne har nu igennem mere end 25 år økonomisk støttet DGU's landsholdsarbejde.