Golfens Dag i 2020

19/09 - 2019 |

Golfens Dag er et nationalt åbent hus-arrangement, hvor de danske golfklubber sammen slår dørene op for interesserede nye golfspillere.

Det var desværre ikke muligt at gennemføre Golfens Dag på den oprindelige fastsatte dato. Vi har løbende fulgt regeringens udmeldinger, og det er nu vores håb, at vi vil kunne afholde det vigtige rekrutteringsarrangement i slutningen af juni - såfremt forsamlingsforbudet hæves til minimum 30 personer.

Vi tror på at der midt i alle begrænsningerne også kan være opstået en unik rekrutteringsmulighed med Golfens Dag, idet der er meget som peger på at danskerne i år skal holde sommerferie hjemme eller i sommerhus i det danske sommerland, og derfor vil være på udkig efter nye aktiviteter for hele familien.

Vi har derfor nu sat kryds i kalenderen den 21. juni og håber I vil gøre det samme.
 

Tilmelding

Da det ikke er sikkert klubben kan/ønsker at deltage på den nye dato, skal vi bede om en ny tilkendegivelse af at golfklubben er med i dette års Golfens Dag (under forudsætning af det ændrede forsamlingsforbud).

Tilmelding her

Hvad der sker i den enkelte klub på Golfens Dag, er helt op til klubben selv, men Dansk Golf Union kører en national markedsføringskampagne på vegne af de deltagende klubber i perioden frem til Golfens Dag. Temaet er livslang kærlighed: Vær aktiv - for livet.