Du kan hente R&A's nye app gratis og bruge dens nemme søgefunktioner. Også på dansk.

Golfreglerne som App

09/04 - 2019 | Nick Hüttel Olesen

Når man spiller golf kan det ske at bolden ikke kan spilles som den ligger, og så kan der være brug for Golfreglerne for at komme videre. 

Dansk Golf Union anbefaler at alle golfspillere medbringer den nye Lommeguide når de går ud og spiller golf. Står man pludselig i en situation hvor der er brug for hjælp er den hurtigt klar. 

Da alle detaljerne i Golfreglerne ikke kan være i en lille hurtig guide, anbefales det også at man som golfspiller har adgang til selve Golfreglerne - enten via Spillerudgaven eller de komplette Golfregler. Da begge udgaver findes i en let tilgængelige udgave i R&A's nye App, anbefales det at downloade den på sin smartphone. Det er muligt i App'en at vælge få reglerne på dansk. 

App'en kan downloades via App Store eller Google Play. 

Skriv dit telefonnummer herunder så bliver der sendt en SMS med et link der åbner direkte i den version som din telefon bruger. 


Hvis du allerede læser dette på din mobil så kan du bare klikke på den relevante knap herover. 

Hvis du ikke ønsker Golfreglerne som App, så kan man selvfølgelig som altid købe en bog som man kan tage med sig. Her skal man vælge mellem den lille Spillerudgave i A6 format eller den store komplette golfregler i A5 format.