GolfBox arbejder på højtryk for at eliminere driftsproblemer.

Indsendelse af scorekort via GolfBox' app

29/04 - 2020 | Nick Hüttel Olesen

I disse tider bruger ekstra mange golfspillere GolfBox' app til elektronisk indsendelse af scorekort til klubben for at undgå at bruge fysiske scorekort. 

Da det er nyt for mange at bruge denne app, har GolfBox udgivet en vejledning som påpeger flere relevante funktioner som man skal være klar over for at kunne bruge app'en korrekt. 

 

Ud over hvordan man opretter, udfylder og indsender scorekort, drejer det sig specifikt om nedenstående 3 vigtige punkter:

 

BEMÆRK... Når man opretter et scorekort i GolfBox App, er det med henblik på indsendelse af scoren efter runden. Opret derfor kun scorekort til de spillere som ønsker at få indsendt deres score til deres scorearkiv i GolfBox.

BEMÆRK... Hvis alle spillere i en bold opretter et scorekort for alle spillere på deres egen App, og alle indsender scoren efterfølgende, vil spillerne blive reguleret dobbelt eller flere gange, afhængig af antallet af spillere. Sørg derfor for at aftale indbyrdes hvilken spiller der indsender scores, og undlad at indsende dobbelt.

BEMÆRK... Når scores indsendes fra en App vil spilleren, som er logget ind på App'en, automatisk blive registreret som markør for alle medspillere. Dvs. i forbindelse med indsendelsen vil medspilleres score automatisk være godkendt af markøren (spilleren som er logget ind i App'en der indsendes fra). Spilleren som er logget ind i App'en skal angive hvilken spiller der er dennes markør, og markøren skal enten godkende med det samme, direkte i App'en, eller senere via en besked i GolfBox om godkendelse.

 

Godkendelse af scorekort

Når runden er afsluttet anbefales det på det kraftigste at annullere "Vil du sende dine scores til GolfBox nu?" således der er tid til at checke scores med markør og de andre spillere inden scores sendes ind. 

 

 

Vejledningsvideo fra Golfbox

 

 

Link til videovejledning fra GolfBox her: https://youtu.be/wacDNyX0g7E