Junior Greenfee aftale

14/09 - 2020 |

Siden 2003 har det været muligt for danske juniorer at spille gratis eller til reduceret pris på danske golfbaner. Læs også om baggrunden for greenfee-ordningen nedenfor.

Der skelnes mellem to forskellige aftaler. Gratis greenfee for juniorerne eller en fuldt betalende voksen sammen med maksimum tre juniorer, i daglig tale også kaldet "3 for 1".

Ønsker din klub at være en del af greenfeesamarbejdet eller har du spørgsmål til greenfee-aftalen så kontakt kursuskonsulent Lone Liebst Christiansen på +45 4042 2682, llc@dgu.org.

 

Vigtigt

Det er op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger. Juniorer er U19 spillere.

Hvilket betyder at udgangspunktet er, at der skal betales for en fuldt betalende voksen (og dette ikke er i form af greenfeebilletter, diverse rabatordninger m.m.) Det her 100% op til den enkelte klub, om de ønsker at give en eller anden form for rabat.

DGU anbefaler, at man ringer i forvejen og aftaler med den pågældende klub man besøger.  Nogle klubber kræver at der SKAL ringes i forvejen til klubben, når man ønsker at benytte denne greenfeeaftale.

Der kan forekomme tidspunkter på ugens dage, hvor der er begrænsninger fra klubbens side, som skal respekteres. Endvidere skal du huske altid at medbringe dit DGU kort ved spil på andre baner.

DGU arbejder hvert år for , at der kommer nye klubber med i samarbejdet, så er jeres klub ikke med på listen, så kontakt kursuskonsulent Lone L. Christiansen.

Hvis du ønsker en liste over klubberne, der er tilmeldt de to ordninger, kan du se den herunder.

 • Greenfeeaftale for juniorer - her kan du spille

  Du kan hente oversigten i PDF-format her

  Greenfeeaftale for juniorer - her kan du spille    
  "Følgende klubber deltager:"      
  KLUBBER DER HAR GRATIS GREENFEE FOR JUNIORER:  
  Albertslund *) Jammerbugten Skive
  Asserbo Kalundborg Skærbæk Mølle GK Ølgod  
  Dragør Kellers Park Storstrømmen  
  Fredensborg *) Lemvig Struer  
  Frederikksund Morsø Sønderborg  
  Gilleleje Nordborg Sønderjyllands  
  Herning Nordvestjysk Vestfyns  
  Holbæk Odder Aarhus Golf Club  
  Hornbæk *) Randers    
         
  KLUBBER DER TILBYDER: EN BETALENDE VOKSEN + MAX 3 JUNIORER GRATIS:
  Barløseborg Helsingør Løkken Svendborg
  Birkemose Hillerød Mariager Fjord Sydsjælland
  Blokhus Himmelbjerg Maribo Sø Sydthy
  Blommenslyst Hirtshals Marielyst Sæby
  Brande Hjarbæk Fjord Midtfyn Søllerød
  Breinholtgård Hjortespring Midtsjælland Tange Sø
  Brøndby Hjørring Mollerup Trehøje
  Brønderslev Hobro Mølleåen Trelleborg
  CGC Holmsland Klit Møn Tøner
  Dejbjerg *) Holstebro Nivå Vallø
  Dragsholm Holsted Norddjurs Varde
  Dronninglund Hornbæk *) Næstved Vejen
  Esbjerg Horsens Odense Vejle
  Faaborg Hvide Klit Odense Eventyr Viborg
  Falster Ikast Tullamore Odsherred Værebro
  Fredensborg  *) Ishøj Randers Fjord Værløse
  Fredericia Jelling Ree Ærø (ny)
  Frederikshavn Juelsminde Ribe Øland
  Furesø Kaj Lykke Rold Skov Ørnehøj
  Give Kalø Roskilde Aabenraa
  Grenaa Kokkedal Rønnede Aabybro
  Greve Kolding Samsø Aalborg
  Gyttegaard Korsør Sct. Knuds Aarhus Aadal
  Haderslev København Sebber Kloster Aars
  Hals Køge Silkeborg Ry (Ry-banen) Åskov
  Halsted Kloster Langelands Sindal  
  Hammel Ledreborg Palace Skanderborg  
  Harekær Lillebælt Skovbo  
  Harre Vig Lübker (NY) Smørum  
  Hedeland Læsø Seaside Sorø  
  Hedensted Løgstør Stensballegaard  
         
         
  *) Er din klub med i helt gratis ordningen, kan du også spille gratis hos os. Er din klub derimod med i 1+ max 3, gælder de samme betingelser også hos os.
   
  Sidst opdateret: 22.04.21
         

 • Praktiske oplysninger

  En klubs juniorspillere kan godt spille i de klubber, der er tilmeldt en anden aftale, end den klubben selv er tilmeldt i. Ønsker man at besøge en klub i den anden ordning, skal man imidlertid betale efter aftalen om en fuldt betalende voksen pr. tre gratis juniorer. Det er så op til den enkelte klub, selv at bestemme om de evt. vil give rabat til den betalende voksen, afhængig af om klubben der spilles i, er tilsluttet andre rabatordninger.

  Greenfee aftalen giver juniorerne i de tilmeldte klubber ret til greenfeefrit spil i de andre klubber, der er tilmeldt aftalen. Husk derfor altid at medbringe DGU-kortet ved spil på andre baner og skriv alle spillerne ind i klubbens greenfeebog.

  Rent praktisk anbefales det, at der på forhånd ringes og aftales nærmere vedrørende tidsbestilling i den klub, man ønsker at besøge. Har klubben i forvejen et administrationsgebyr for bestilling af starttider, skal den gæstende klub betale dette, uanset hvilken aftale klubben er tilmeldt i. Eventuelle krav til handicap skal selvfølgelig være opfyldt.

  Det skal præciseres, at der i aftalen med tre juniorspillere pr. fuld betalende voksen, er tale om maksimal (og ikke præcis) tre spillere pr. voksen. Det er derfor helt i orden, at der kun er en eller to juniorspillere i følgeskab med en fuld betalende voksen.


  Ikrafttrædelse

  Aftalen træder i kraft 1. januar 2020 og løber til 31. december 2021. DGU vil løbende undersøge, hvilke klubber der ønsker at deltage i aftalen, men klubber har også mulighed for at tilmelde sig efterfølgende.

  Har du spørgsmål til greenfee ordningen, eller ønsker din klub at være med, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Lone Liebst Christiansen på tlf. 4042 2682 eller mail llc@dgu.org