Juniorugen i CGC Golf Club – Camp

22/09 - 2017 |

Antal deltagere: 24 – heraf 12 helt nye
Antal indmeldelser: 6

CGC Golf Club afholdte en 2-dages camp i Juniorugen hvor både nuværende juniorer og helt nye børn og unge der havde lyst til at prøve at spille golf, kunne være med. Det betød at alle de nye børn der kom ud i golfklubben med det samme oplevede det juniormiljø der er i klubben og blev en del af det. Dermed fik de også en rigtig god fornemmelse af, hvordan det er at gå til golf i CGC Golf Club.

Dagene var fyldte med aktiviteter. Der var intro til alle golfens facetter på hhv. driving range, indspils green og putting green. Derudover blev der spillet små turneringer, hvor klubbens nuværende juniorer gik 9 huller på den store bane, mens klubbens egne yngre juniorer og de helt nye børn spillede turnering på Intermediate banen. Indimellem var der plads til leg og hygge. Det resulterede i, at mange børn både nye som gamle spillede en masse ekstra golf sammen på par 3 banen.

Særligt to aktiviteter var en stor succes. Der var opsat short game test og her kunne selv de helt nye gøre sig. De fangede hurtigt det korte spil og fik nogle succesoplevelser med det. Som afslutning på første dag af Junior Campen, blev der inviteret til fællesspisning og så havde CGC Golf Club også arrangeret at der om aftenen skulle spilles et par 5 hul på tid. Det blev en kæmpe stor succes. En del elitespillere/pro’er stillede op og der blev lavet hold med 1 elitespiller/pro, 3 juniorspillere og 1 forælder. Holdene bestemte selv hvilken rækkefølge de ville slå. De fleste lod pro’en drive.

”Wow han slår langt” alle juniorer og vist også deres forældre var meget imponerede. Der gik konkurrence i legen og når der var blevet slået, myldrede alle hen til bolden og næste mand slog videre. En spiller ramte bunkeren og næste mand i rækken havde taget sin putter med, men så hjalp alle omkring med at skaffe det rigtige jern, så de kunne komme videre – det var en sjov leg som virkelig gav noget til sammenholdet. Det blev afsluttet med at pro’erne/elitespillerne spillede på samme hold, til stor begejstring for dem selv og ”tilskuerne”. Det lykkedes dem da også, at spille par 5 hullet på ca. 50 sek., med en solid Birdie score.

Et fælles arrangement med forældrene var også en god måde at starte en kontakt og så fik alle en god oplevelse det gav noget at snakke om.

 

Hvordan fik I de deltagende til at komme?

”I CGC golf klub har vi lagt invitationen som opslag på hovedsageligt Facebook, som her er blevet boostet for at nå den ønskede målgruppe i nærområdet. Derudover har vi benyttet klubbens eget nyhedsbrev, hængt oplag op i klubben samt forsøgt at nå ud i lokalområdet via Vallensbæk portalen.”

 

Hvad var jeres største succes?

”At få blandet klubbens nuværende juniorer med nye nysgerrige tilkomne juniorer udefra, har været en succes med Junior camp 2017. Som enkeltstående aktivitet har det bestemt været, at spille et af 18 hul banens par 5 huller på tid, som var yderst underholdende for alle deltagende parter.”