Konverteringstabeller i handicapsystem 2021

26/01 - 2021 | Nick Hüttel Olesen

Nye Konverteringstabeller klar i GolfBox d. 1. marts

GolfBox beregner altid et spillehandicap for et givent handicap på en given bane, og påfører dette på scorekortet hvis dette printes, og når runden tastes ind i GolfBox.

Konverteringstabeller bruges i de få tilfælde hvor spilleren selv har behov for at beregne sit spillehandicap og manuelt påføre slag på scorekortet. 

Handicaptabeller i 2020 havde ikke decimaler for handicaps over 36. Da alt over 36 var "bare" +1 for hvert nyt handicap. 

I det nye system kan handicaps over 36 have decimaler, og handicaps stiger ikke bare med +1 over 36, men med samme forhold (slopen) som de lavere handicaps. Der er derfor brug for nye konverteringstabeller til sæsonen 2021. 

Fra d. 11. januar vil alle spillehandicaps blive beregnet efter det nye handicapsystem i GolfBox, og det vil således ikke matche hvad der står på klubbens gamle konverteringstabeller.

Gamle fysiske konverteringstabeller vil derfor ikke passe for spillere med mere end handicap 36. 

Der vil IKKE blive sendt nye konverteringstabeller til klubberne fra DGU, da det pr. 1. marts vil være muligt at printe klubbens nye konverteringstabeller direkte i GolfBox. 

 

2020:

 

2021: