Lommeguiden - Ta' Golfreglerne med på banen

06/11 - 2018 |

I 2019 er vi alle nye i forhold til Golfreglerne.

Lommeguiden er beregnet som en hurtig opslagsbog til alle golfspillere på alle niveauer. Ambitionen med den korte form er at hjælpe 90% af spillerne videre i 90% af situationerne på 1 minut.

Lommeguiden kan købes her.

Lommeguiden tager udgangspunkt i ca. 40 situationer, som vurderes til at være de mest almindeligt forekommende regelsituationer. Den er fanebladsopdelt efter, hvor på banen, man er. Så det er hurtigt at slå op på fanen Bunker og se, hvilke lempelsesmuligheder, der er for f.eks. en uspillelig bold i bunkeren eller en bold, der har gene fra midlertidigt vand i bunkeren.

Der er desuden faner med grundlæggende oplysninger for, hvordan et drop gennemføres korrekt.

Lommeguiden er opbygget til at passe sammen med den Powerpoint-præsentation, der er udviklet til begynderundervisningen. Lommeguiden er dermed også tænkt som begyndernes kursusmateriale, og kan desuden bruges om udgangspunkt for at gennemgå Golfreglerne på den plade, der leveres i Golfspillet - Spil og Lær (se video om anvendelse af dette andetsteds på siden om undervisningsmaterialer).

Skulle Lommeguiden ikke levere løsningen på det specifikke regelproblem, så er der regelhenvisninger på siderne, således at supplerende opslag i regelbogen eller R&As RegelApp også går hurtigt.