Materialer

23/02 - 2017 | Steven Errebo

 

Bannere som er klar til brug

 

Lav dit eget materiale

Skabeloner i Powerpoint, hvor du kan lave dine egne formater - flyers, plakater, bannere.

Vi har lavet en oversigt over mulighederne

Klik og hent logoet for Golfens Dag

Download indesigndokument - kræver særligt grafisk program

 

Flere skabeloner hos Dansk Grafik System

Hvis klubben i dag benytter Dansk Grafik System i forbindelse med Startpakken, så vil I nu også kunne se skabeloner til Golfens Dag på jeres side. I kan benytte jeres logo-bold på samme måde her som i Startpakke-skabelonerne.

Er klubben ikke allerede i gang med Dansk Grafik System, så er I velkomne til at sende jeres logo (helst i bedste kvalitet f.eks. filformaterne pdf, eps eller ai) til hkr@dgu.org Så vil vi oprette jer og sende login og bold, så I også har mulighed for at lave materialerne herfra.

 

Tekster og idéer til Golfens Dag 

Idekatalog til klubben (pdf)

Idekatalog til klubben

Med afsæt i erfaringer fra de seneste års afvikling af Golfens Dag har vi indsamlet alle de gode idéer fra landets golfklubber, som vi gerne vil dele med alle klubberne i et idékatalog. Her kan du således få inspiration til gode og afprøvede idéer til at rekruttere deltagere til Golfens Dag og forslag til selve afviklingen af dagen. Du downloader idékataloget i venstre spalte.

Idekatalog til præmier (pdf)

Idekatalog til præmier

For at motivere klubbens medlemmer til at invitere venner og bekendte med på Golfens Dag, kan I som klub udlodde præmier til både medlemmer og gæster. Du downloader præmieidékataloget i venstre spalte.

Pressemeddelelse

 

Udkast til pressemeddelelse til lokalpressen.
Erfaringen fra tidligere år viser, at en indsats mod de lokale medier giver gode resultater i forhold til lokal presseomtale. Golfklubben bør derfor udsende denne pressemeddelelse til alle de lokale medier i området som kunne tænkes at bringe redaktionelomtale af Golfens Dag. Klubben bør sende denne pressemeddelelse til de lokale medier 2-3 uger før Golfens Dag. Du downloader pressemeddelelsen i venstre spalte.

Tekst til klubbens hjemmeside

 

Tekst til klubbens hjemmeside - der er en 2019-version på vej

Det er vigtigt at få beskrevet Golfens Dag-arrangementet på klubbens hjemmeside - både for klubbens egne medlemmer, som er en vigtig ressource til at skaffe nye og for de gæster, der måtte have lyst til at komme. Du downloader tekstudkast i venstre spalte.

 

 

Har du brug for hjælp? Kontakt Kim Undahl på kue@dgu.org