Materialer til kommunikation

10/03 - 2017 | Thomas Aaris Liltorp

Materialer

 

10 GODE RÅD TIL HJEMMESIDEN

Det skal være let at finde informationerne på hjemmesiden, vi har lavet 10 gode råd til arbejdet med den i relation til arbejdet med at skaffe flere medlemmer i klubben:


10 GODE RÅD TIL PRESSE OG PR

DGU har i forbindelse med arbejdet for at skaffe nye medlemmer udarbejdet 10 gode råd til indsatsen på presse og PR-delen:


10 GODE RÅD TIL FACEBOOK

DGU oplever at flere og flere klubber ønsker at etabelere sig på sociale medier, herunder. Facebook. I den forbindelse har vi udarbejdet 10 gode råde til hvis din klub ønsker at være tilstede på Facebook.


KOMMUNIKATIONSPLAN

Det kan være en god ide at udarbejde en plan for kommunikationsindsatsen, så man har styr på alle de opgaver, der skal håndteres i forbindelse med en given aktivitet. Her kan du downloade en skabelon, som du kan udfylde med konkrete handlinger, så du har overblik over opgaverne:


DGU'S MEDIER TIL KLUBBERNE OG ANDRE SAMARBEJDSPARTER

DGU's hjemmeside er primært henvendt til klubberne og deres frivillige og ansatte. Her kan klubberne finde svar på de spørgsmål, der er forbundet med at drive en golfklub i Danmark.
Derudover har DGU KlubNyt, der er et elektronisk nyhedsbrev til klubberne, og som sendes ud én gang om ugen. Du kan tilmelde dig KlubNyt her - det er åbent for alle interesserede.


DGU'S MEDIER TIL DE DANSKE GOLFSPILLERE

DGU har portalen golf.dk og magasinet Dansk Golf, der er henvendt til de danske golfspillere.

Læs om Dansk Golf her: www.danskgolf.dk

 

KURSER

Kurser