Om Sjov Sommergolf

01/11 - 2017 |

Sjov Sommergolf er et landsdækkende rekrutteringskoncept, hvor Dansk Golf Union i samarbejde med golfklubberne tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Hvad der sker i den enkelte golfklub under Sjov Sommergolf – antallet af dage og hvilke aktiviteter der gennemføres – bestemmer klubben selv.

Sjov Sommergolf løber af stablen i skolernes sommerferie, uge 25-31 (2021). Det koster ikke noget for klubberne at deltage og Dansk Golf Union vil være behjælpelige i form af sparring, udvikling af koncepter og materialer og goodiebags, som klubberne kan give til de deltagende børn, så de har et minde fra deres møde med golfsporten. Det eneste krav for at være en del af konceptet er, at klubben laver aktiviteter målrettet ikke-golfspilledende børn og unge, i et forsøg på at introducere dem til golf, så de forhåbentlig får lyst til at melde sig ind i en golfklub. 

 

Tilmeld klubben her 

 

Det behøver ikke at være svært og tidskrævende at være med i Sjov Sommergolf. En klub kan invitere seniorerne til at tage deres børnebørn med ud i klubben til en lille turnering, eller lade de nuværende juniorer invitere deres venner og veninder. Det skaffer børn til Sjov Sommergolf, som får nogle feriedage fyldt med sjove aktiviteter og det giver nuværende medlemmer mulighed for at dele deres interesse og vise, hvorfor golf er verdens bedste sport. Samtidig får man en masse samvær med personer man holder af.

Se i højre side for at finde gode historier omkring, hvordan andre klubber har lavet fantastiske rekrutteringsdage for juniorer.


Golf er også for børn

Golf er en fantastisk sport for børn, der skaber glæde, fællesskab og giver en masse frisk luft og gode oplevelser. Det er det der sættes fokus på til Sjov Sommergolf. På grund af handicapsystemet kan alle spille med alle uanset niveau og alder. Det er helt unikt for golfsporten og giver mulighed for at dygtiggøre sig og samtidig være en del af et socialt fællesskab på tværs af niveauer. Uanset hvor dygtig man er, kan alle børn få en fantastisk oplevelse med golf. Dertil udvikler golf også børns motorik, balance, koordination og kropsbevidsthed.