Om Spil med Dagen

21/06 - 2017 | Henriette Krøyer

Spil med-dagen er Dansk Golf Unions rekrutteringskampagne i sensommeren og løber af stablen den 18. august 2019 – og der er netop blevet åbent for tilmelding. Ønsker klubben at holde dagen på en anden dato er dette også muligt. Alt materialet kan tilpasses jeres dato. Men tilmeld klubben og kom med på golf.dks oversigt over klubber.

Der ligger nu idékatalog og markedsføringsmaterialer klar, så klubben kan komme godt i gang.
Som i forbindelse med Golfens Dag, så giver Dansk Golf Union et tilskud i form af tryk af 200 stk. flyers og en roll up til deltagende klubber. Disse flyers er udformet som en invitation, så medlemmer kan invitere venner og bekendte til Spil med Dag. Roll up'en er en opfordring til klubbens medlemmer om at tage en ven med.

 

Tilmelding eller framelding via nedenstående link:

 Vi håber, at din klub vil være med på Spil med Dagen, så endnu flere kan blive grebet af vores dejlige sport. Hvis klubben ikke ønsker at være med, så hører vi også gerne dette.
 

Tilmeldingslink

 

En af de mest effektive måder at få nye medlemmer på er at aktivere klubbens egne medlemmer til at medbringe en ven i klubben. At blive taget i hånden og blive guidet af en, man kender i forvejen, baner vejen for hurtigt at kunne se sig selv som en del af klubbens fællesskab.
Derfor lægger Spil med-dagen netop op til at medlem og den golfnysgerrige skal spille sammen på dagen, og med det samme føle glæden ved golfsporten.

Dansk Golf Union har udarbejdet en overskuelige og let anvendelig guide til klubber og frivillige, i et forsøg på at lette det praktiske arbejde med planlægningen af Spil med-dagen.