Om Spil med Dagen

21/06 - 2017 | Henriette Krøyer

Spil med-dagen er Dansk Golf Unions rekrutteringskampagne i sensommeren og løber af stablen den 29. juli 2018 – og der er stadig åbent for tilmelding.

Vi vil op til arrangementet komme med idékatalog og markedsføringsmaterialer, så klubben kan komme godt i gang.
Som i forbindelse med Golfens Dag, så giver Dansk Golf Union et tilskud på 1.000 kr. til annoncering/boost på sociale medier.

VI tilbyder desuden gratis at opsætte og trykke 200 flyers pr. golfklub. Disse flyers er udformet som en invitation, så medlemmer kan invitere venner og bekendte til Spil med Dag.

 

Tilmelding eller framelding via nedenstående link:

 Vi håber, at din klub vil være med på Spil med Dagen, så endnu flere kan blive grebet af vores dejlige sport. Hvis klubben ikke ønsker at være med, så hører vi også gerne dette.
 

Tilmeldingslink

 

En af de mest effektive måder at få nye medlemmer på er at aktivere klubbens egne medlemmer til at medbringe en ven i klubben. At blive taget i hånden og blive guidet af en, man kender i forvejen, baner vejen for hurtigt at kunne se sig selv som en del af klubbens fællesskab.
Derfor lægger Spil med-dagen netop op til at medlem og den golfnysgerrige skal spille sammen på dagen, og med det samme føle glæden ved golfsporten.

Dansk Golf Union har udarbejdet en overskuelige og let anvendelig guide til klubber og frivillige, i et forsøg på at lette det praktiske arbejde med planlægningen af Spil med-dagen. 
 

Link til Spil med guiden