Pigeweekender 2019

22/02 - 2018 |

Pigeweekender er et nyt initiativ, der så dagens lys i 2018 sæsonen. I 2019 fortsætter vi med pigeweekender og håber at rigtig mange piger har lyst til at deltage.

Til pigeweekender tilbydes klubbernes juniorpiger i alderen ca. 10 -15 år under HCP 36 nogle gode oplevelser, muligheden for at udbygge vennekredsen, samt give inspiration til mere træning og mod på mere turneringsgolf.

I 2019 sæsonen bliver det muligt for jeres piger at komme afsted 2 gange. Første gang i foråret, hvor der fokuseres på at blive klar til sæsonen. Anden gang afholdes i slutningen af sæsonen, her er skal der spilles ”Solheim Cup”. Pigeweekendernes formål er at give de danske juniorpiger et forum for udvikling, og netværkdannelse.

Målgruppe: Piger fra årgang 2003-2009 og HCP mellem 8 og 36.  

 

Se billeder fra pigeweekenden i marts 2019

Se billeder fra pigeweekenden i oktober 2019

 

Praktisk info

Medbring selv sovepose/liggeunderlag (overnatning foregår i forbindelse med afviklingsstederne), golfudstyr og tøj (ude og inde), og ikke mindst dit gode humør. Huskeliste vil blive udsendt.

Vi sørger for forplejningen - startende med aftensmad fredag og afsluttende med frokost søndag. Har du brug for ekstra forplejning, skal du være velkommen til selv at medbringe dette, kunne være nødder eller lign.

 

Tilmelding vedr. 2020

Så snart vi kender datoerne i 2020, vil de fremkomme her og tilmeldingen vil også være muligt.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sportschef Claus Mølholm (cml@dgu.org) eller kursuskonsulent Lone L. Christiansen (llc@dgu.org)