Road to Made in HimmerLand

09/03 - 2021 |

Når årets største golf begivenhed på dansk grund, Made in HimmerLand Presented by FREJA, løber af stablen 27. - 30. maj 2021, bliver det desværre uden den helt store folkefest, vi ellers forbinder med europatour-golf i Danmark. 

Folkene bag Made in HimmerLand Presented by FREJA er kendt for innovation, og også i denne sammenhæng er der tænkt nyt. For hvordan kan man involvere og skabe et fællesskab for så mange danske golfspillere som muligt til en begivenhed, som langt de fleste desværre ikke fysisk kan møde op til i disse Covid-19 tider? Løsningen er Danmarkshistoriens største “nærmest pinden” konkurrence.

Det betyder, at alle golfklubberne og deres medlemmer nu får en fantastisk mulighed for alligevel at komme med til Himmerland og se golf i verdensklasse. Hvis klubben tilmelder sig Road to Made in HimmerLand, så får jeres medlemmer igennem en uge muligheden for at slå sig tættest på pinden og vinde partoutbilletter til 2022-turneringen og også muligheden for at vinde VIP-billetter til dette års turnering i 2021.

 

Første skridt på vejen

Der kommer løbende flere detaljer om Road to Made in HimmerLand. Men i første omgang skal din klub vælge en tovholder i form af en ambassadør, og klubben skal sige ja tak til at deltage i Danmarks største “nærmest pinden” konkurrence senest 22. marts.


Tilmeldingen er lukket
 

Spørgsmål?

Michael Jürgensen
Mobil: 2441 2734
Mail: mij@dgu.org


Klubberne vælger ved tilmelding en ambassadør, som vi fremadrettet guider til at håndtere klubbens deltagelse. 
Vær opmærksom på at klubben kun tilmelder sig med én ambassadør.

 • Hvem kan deltage i “nærmest pinden”?

  Alle de klubber, der ønsker at deltage, kan være med.

  Tilmeld din klub her

 • Hvornår foregår det?

  Hver klub bestemmer selv, hvor længe de vil være med - udgangspunktet er dog en uge fra mandag til søndag, enten uge 19 eller uge 20.

 • Sådan foregår det

  Klubben vælger et teested for damer og et teested for herrer, hvorfra alle slag afvikles på det valgte hul hele ugen. Der kan vælges andre huller undervejs, hvis forhold i klubben kræver det, men udgangspunktet er en gennemgående “nærmest pinden” konkurrence syv dage i træk.  

  Alle, der spiller golfklubbens udvalgte par-3 hul, deltager i de gennemgående konkurrencer.

  Klubben sætter papir og kuglepen frem ved green. Spillerne er selv ansvarlige for at registrere deres egen afstand til pinden (hvis man er tættere på end tidligere noteringer), som man kender det fra en normal indlagt “nærmest pinden” konkurrence. Ambassadøren indsamler og indsender resultater fra ugen.  

  Made in HimmerLand Presented by FREJA giver hver deltagende klub en pakke til synliggørelse af deres “Road to Made in HimmerLand” hul.

 • Præmier - hvad kan man vinde?

  7 dagspræmier i hver klub og én samlet vinder

  Hver deltagende klubs 7 dagsvindere (nærmest pinden den pågældende dag) modtager en partoutbillet til Made in HimmerLand Presented by FREJA i 2022.

  Når klubben har fundet 7 dagsvindere, findes den samlede vinder for hver klub ved en lodtrækning, der gennemføres i hver af de deltagende klubber. 

   

  Præmie til den samlede vinder

  Den heldige vinder fra hver klub modtager en VIP billet til torsdag d. 27/5 til Made in HimmerLand Presented by FREJA 2021. 

  Inkluderet i denne præmie vil være:

  • 6 hullers miniturnering på HimmerLands nye akademi bane. 

  • VIP parkering

  • Adgang til egen lounge 

  • Fuld forplejning hele dagen inkl. Drikkevarer. 

  • De to bedste Stableford-scores fra den indledende miniturnering vinder en 6 hullers match mod to af de danske deltagere af Made in HimmerLand Presented by FREJA.

   

  Hole in One præmie

  Skulle en spiller være så dygtig at lave Hole in One, så modtager man en særlig præmie fra Made in HimmerLand Presented by FREJA, der består af en overnatning og to runder golf for to personer. Der skal være markør på scorekortet, som indleveres i klubben. 

 • Ambassadørens rolle

  Det er ambassadøren, der står for at opsætte “nærmest pinden” materiale, skilte osv. i den valgte uge på det udvalgte hul.

  Ambassadører er kontaktperson til Dansk Golf Union, og står også for at registrere og indsende dagsvinderne, ugevinderen og lave lidt larm for konkurrencen undervejs. Vi guider gennem hele processen.

 • Støt jeres juniorer undervejs

  For at gøre det endnu mere attraktivt for golfklubben at deltage i den landsdækkende “nærmest pinden” konkurrence, har Made in HimmerLand Presented by FREJA og Dansk Golf Union indgået et samarbejde om at hjælpe de danske golfklubber med at indsamle penge til de deltagende klubbers juniorarbejde. Formålet er selvfølgelig at understøtte det gode juniorarbejde i klubberne for at være med til at sikre, at Danmark også i fremtiden nyder godt af at kunne se mange danske golfspillere kæmpe med i verdenstoppen.

  Sideløbende med den gennemgående “nærmest pinden” konkurrence, vil der således også være mulighed for at støtte den lokale juniorafdeling gennem en lokal fundraiser, som Dansk Golf Union guider klubben til at opsætte via GolfBox.

   

  Støtte udløser en dagsbillet til Made in HimmerLand Presented by FREJA 2022

  Alle de medlemmer, der vælger at støtte deres lokale juniorarbejde med mindst 50 kr modtager en torsdagsbillet til Made In HimmerLand Presented by FREJA i 2022. 

 • … og en ekstra konkurrence til de bedste klubber

  Helt i tråd med folkene bag Made in HimmerLand Presented by FREJAs ønske om hele tiden at være på forkant med udviklingen af golfturneringer, er der nedsat en særlig ekstra konkurrence for klubberne.

  De tre klubber, der får skabt det flotteste, og mest nyskabende setup omkring deres Road to Made in HimmerLand hul, vinder en særlig klubpræmie (vinderne kåres af folkene bag MIH)

  Præmien er:

  Made In HimmerLand Presented by FREJA sender en bus til de tre vinderklubber i 2022. Hver bus har plads til 48 medlemmer, der hver især modtager en dagsbillet til Made in HimmerLand Presented by FREJA-udgaven i 2022. Klubben vælger selv hvem der fylder bussen og hvordan.