Scanenergi - energioptimering og el-aftaler

15/01 - 2020 |

Scanenergi arbejder med energioptimering og el-aftaler. Firmaet har igennem årtier hjulpet danske virksomheder med at identificere og realisere utallige energioptimeringsprojekter.

Scanenergi beskriver det således:

Vores løsningsforslag er altid baseret på 100% uvildighed, og vi ser det som vores fornemste opgave at klæde dig godt på, så du selv kan tage et kvalificeret valg.
Vi er din sparringspartner i alle faser af dit arbejde med energioptimering - fra indsamling af viden til fastholdelse af besparelserne.


EU kører lige nu med en pulje, der har fokus på at støtte danske små og mellemstore virksomheder (herunder i de fleste tilfælde også golfklubber) i at få screenet deres energiforbrug for potentielle besparelser. Det betyder, at du i de fleste tilfælde kan få refunderet 100% af omkostningerne til en energiscreening, hvor en af Scanergis erfarne energirådgivere kommer ud til dig til en gennemgang af energiforbruget, samt forslag og beregninger på potentielle energibesparende forbedringer.

Du kan læse mere om Scanergi på www.scanenergi.dk, hvor de også blogger om relevante emner på https://blog.scanenergi.dk/blog

 

Kontakt

Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Lars Krag på telefon 30163606 eller på lkr@scanenergi.com