Spil med-dagen 2017 – Aabenraa Golfklub

23/08 - 2017 | Henriette Krøyer

Antal deltagere: 38 - heraf 16 medlemmer
Antal indmeldelser som prøvemedlem efterfølgende: 5

Søndag den 20. august slog Aabenraa Golfklub dørene op til Spil med-dagen, hvor alle med interesse for golf kunne komme og prøve. Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl, og spil med-dagen skulle formidle netop det budskab ud til alle. Som optakt til arrangementet udtalte klubbens formand Jonna Andersen følgende:

- Vi vil gerne dele sporten med endnu flere, og inviterer alle til at komme og spille med, når golfklubben holder Spil med-dag søndag den 20. august. Golf gavner alle og derfor er idéen med dagen, at medlemmer kan tage en ven, kollega, nabo eller familie med på dagen. Selvfølgelig er man også velkommen til at kigge forbi, hvis man ikke kender nogen i klubben.

Erfarne golfspillere og medlemmer stod hele dagen til rådighed med gode råd og en generel snak om sporten. Dagen blev indledt med en orientering kl. 10, hvorefter klubbens træner gav råd og vejledning. Fra kl. 11 var der spil på de første ni huller på banen med golfere og ikke-golfere på hold. Spilleformen var Texas Scramble så alle kunne være med og der var gode præmier til vinderne. Bl. a. kunne ikke-golferne vinde 500 kr. til et prøvemedlemsskab for resten af sæsonen. Dette er penge godt givet ud hvis de ender som fuldbyrdede medlemmer.

Vi har stillet et par spørgsmål til Niels Preben Pedersen fra Aabenraa Golfklub vedrørende dagen:

 

Hvordan fik I de deltagende til at komme?

- For at få mange deltagere til arrangementer som Golfens Dag eller Spil med-dagen, er det vigtigt at komme ud med invitation på flest muligt platforme. Klubben har derfor benyttet sig af følgende medier: Nyhedsbrev til klubbens medlemmer, opslag på Facebook som blev delt 18 gange, information om arrangementet på klubbens hjemmeside og udsendelse af pressemeddelelse til JydskeVestkysten og Ugeavisen, som begge har skrevet en artikel om spil med-dagen i Aabenraa Golfklub.

 

Hvad var dagens største succes?

- Den største succes var at ingen gik hjem, men holdt ud til den bitre ende selvom det “stod ned i stænger” det meste af dagen. Derudover var der flere der meldte sig ind som prøvemedlemmer dagen efter.