Spil med-dagen 2017 – Hobro Golfklub

23/08 - 2017 | Henriette Krøyer

Antal deltagere: 22 - heraf 11 medlemmer
Antal tilmeldinger til golfkørekort efterfølgende: 7


Hobro Golfklub afholdt søndag d. 20. august Spil med-dagen for folk der ikke spiller golf, men som havde en interesse i, at få mere at vide om golfsporten og det Hobro Golfklub kan tilbyde. En flok af klubbens medlemmer hjalp golftræner Lars Michael Jacobsen med, at introducerer de mange gæster til golfsportens mange forskellige elementer. Med humor og et smil på læben fik klubbens træner forklaret tingene, så alle var med og fik noget ud af turen på putte- og udslagsbanen.


Dagen bestod af undervisning, spil på den store bane, en puttekonkurrence med flotte præmier og afslutningsvis en bid mad. Melder gæsten sig efterfølgende ind, får det medlem der medbragte vedkommende en gourmet middag for to personer. Motivation for at medbringe en ven, veninde eller familiemedlem var derfor stor.


Selvom det kan være svært at spille den store bane første gang man prøver golf, lykkedes det alligevel Hobro Golfklub at gøre det underholdende, ved kun at spille tre korte huller og have tættest på pinden konkurrencer. Puttekonkurrence var bestemt også en succes og hvis det var stemningen under maden der var succeskriteriet, havde alle deltagere haft en forrygende oplevelse hos Hobro Golfklub. Klubben forventer derfor, at flere bliver golfspillere på sigt.

Vi har stillet et par spørgsmål til Leo Libak Nielsen fra Hobro Golfklub vedrørende dagen:

 

Hvordan fik I de deltagende til at komme?

- Det var primært medlemmerne som agerede ambassadøre og skulle skaffe deltagere, ved at invitere en fra sin omgangskreds, som gerne ville prøve det. Dette gjorde, at alle nye havde en erfaren golfspiller ved sin side hele dagen, og at der derfor ikke, var brug for mange frivillige, som der f.eks. er ved Golfens Dag. Klubben har derfor kun reklameret med Spil med-dagen internt, så det var klubbens medlemmer der havde ansvaret for at dagen blev en succes.

 

Hvad var dagens største succes?

- Det var en helhedsoplevelse som gjorde dagen til en succes. Selvom spillet var svært og medlemmerne gjorde deres bedste for at få gæsternes bolde til at flyve lige, var der ikke noget negativt at sige om noget. De deltagende kunne også mærke det helt specielle fællesskab som der er i en golfklub, og som gør golf til noget specielt. Klubben er derfor ikke i tvivl om, at de vil gentage arrangementet.