Spil med tempo

21/08 - 2018 | Henriette Krøyer

Vi lancerede en ny kampagne i 2018, der skal hjælpe med at skabe en god oplevelse på golfbanen. Kampagnen “Spil med tempo” tager fat i én af de udfordringer og potentialer som golfbranchen og golfklubberne møder i dagligdagen.

Kampagnen fokuserer på at skabe et godt flow på banen, en udfordring som alle golfspillere bør have fokus på for at skabe den bedst mulige golfoplevelse. Dansk Golf Union håber at flest mulige golfklubber og golfspillere vil deltage i Spil med tempo-kampagnen, som vil finde sted i ugerne 36 og 37 - 2018.

Dansk Golf Union leverer materiale til kampagnen som klubberne kan bruge til at sætte fokus på flow på banen. Det trykte materiale burde lande hos klubberne som har bestilt, i uge 34. Samtidig vil DGU bruge egne medier til at sætte fokus på dette vigtige tema.  

- Golf tager tid, men det skal ikke tage for lang tid. Derfor er der behov for at have fokus på at skabe et godt flow. Det er et problem, som både golfspillere, golfklubber og DGU skal løfte i fællesskab. Vi håber, at hele golfbranchen og i særdeleshed golfklubberne vil tage godt imod kampagnen, siger Jim Staffensen, formand for Dansk Golf Union.

 

Spil med tempo håndbog

Vi har lavet en kampagne-håndbog som skal gøre det let for klubben at tage fat på denne nye kampagne. Håndbogen fortæller noget om baggrunden for kampagnen, hvad kan klubben og spillerne gøre for at øge tempoet, samt link til materialer til jeres brug i kommunikationen med jeres medlemmer. Der ligger dels færdiglavet materialer, dels skabeloner og del-elementer, så I selv kan sammensætte budskaber specielt til jeres forhold. I næste uge vil der derudover også komme 6 videoer til brug på f.eks. facebook eller infoskærme.

Spil med Tempo kampagnen løber over to uger. For at få det bedste ud af ugerne er det en god idé allerede nu at informere medlemmerne på forhånd om, at der sættes fokus på spilletempoet i ugerne 36 + 37. I vores travle hverdag med et hav af informationer, skal medlemmerne "rammes" af informationen om tempoet mange gange, inden de vil reagere på det.

Se Spil med tempo håndbogen her. Den er fuld af gode råd og idéer.