Spil med tempo

21/08 - 2018 | Henriette Krøyer

Golf tager tid, men det skal ikke tage for lang tid. Derfor er der behov for at have fokus på at skabe et godt flow. Det er et problem, som både golfspillere, golfklubber og DGU skal løfte i fællesskab. Vi lancerede derfor en ny kampagne i 2018, der fokuserede på at skabe en god oplevelse på golfbanen. Kampagnen “Spil med tempo” tager fat i én af de udfordringer og potentialer som golfbranchen og golfklubberne møder i dagligdagen. Kampagnen skal skabe et godt flow på banen, en udfordring som alle golfspillere bør have fokus på for at skabe den bedst mulige golfoplevelse.

 

Spil med tempo håndbog - lav din egen kampagne

Vi har lavet en kampagne-håndbog som skal gøre det let for klubben selv at tage fat på kampagnen. Håndbogen fortæller noget om baggrunden for kampagnen, hvad kan klubben og spillerne gøre for at øge tempoet, samt link til materialer til jeres brug i kommunikationen med jeres medlemmer. Der ligger dels færdiglavet materialer, dels skabeloner og del-elementer, så I selv kan sammensætte budskaber specielt til jeres forhold, samt 6 videoer til brug på f.eks. facebook eller infoskærme.

For at få det bedste ud af kampagnen er det en god idé allerede at informere medlemmerne på forhånd om, at der sættes fokus på spilletempoet. I vores travle hverdag med et hav af informationer, skal medlemmerne "rammes" af informationen om tempoet mange gange, inden de vil reagere på det.

Se Spil med tempo håndbogen her. Den er fuld af gode råd og idéer.