Tiltræk nye medlemmer via Wannasport

13/04 - 2016 | Steven Errebo

Dansk Golf Union og Wannasport arbejder sammen om at tiltrække potentielle nye medlemmer til golfklubben ved at sælge ledige tider på din par-3, intermediate eller 9-hullers Pay & Play bane. Vi håber, at din klub vil være med i dette samarbejde!

Wannasport er en IT platform, hvor brugerne kan finde og booke sportsaktiviteter i sit nærområde. Wannasport har i dag omkring 10.000 brugere, som via deres app eller hjemmeside finder og booker sportsoplevelser i hele Danmark.


Klik og se Wannasports præsentation

I DGU ser vi en mulighed for, at Wannasport kan skabe værdi for golfklubben ved at markedsføre og sælge følgende to produkter:

1) "Prøv golf" - aktivitet

Her definerer golfklubben en "Prøv golf" aktivitet, som f.eks. kunne indeholde undervisning, lån af udstyr og mulighed for at spille golf på par-3-bane eller lignende. Golfklubben bestemmer dagen, tidspunktet, varigheden og prisen for "Prøv golf".

2) Pay & Play - aktivitet

Hvis golfklubben har en par-3-bane, intermediate, 9-hullers eller anden bane, som er tilgængelig for offentligheden, kan du via Wannasport sælge starttider til brugere, der ønsker at spille golf. Det er golfklubben som bestemmer pris og starttider, ligesom det er muligt at integrere med klubbens bookingsystem såfremt I bruger tidsbestilling på jeres "Pay & Play" bane.

Vi håber at din klub vil være en del af konceptet, og at de gæster som kommer på besøg i din klub via "Prøv golf" eller "Pay & Play" får så god en oplevelse, at de ønsker at fortsætte som medlemmer i klubben. Samarbejdet med Wannasport er derfor tænkt som en mulighed for at markedsføre klubben over for en potentiel målgruppe, samt sælge starttider, på de mange gode "begynderbaner", som ligger ubrugte hen.

Økonomi

WannaSport tager 10% i kommission for alle brugere, der betaler via deres app eller hjemmeside. Den 15. i hver måned afstemmes kontoen for din klub og 90% af omsætningen videreføres til klubben.

Et succesfuldt eksempel kommer fra et klatrecenter i København, som siden oktober 2015 har haft 500 gæster til "prøveklatring" som alle har booket via Wannasport. Vi håber, at der med tiden kunne findes lignende cases inden for golfbranchen.

Tilmelding

Der er i dag allerede 11 golfklubber tilmeldt, og såfremt din golfklub ønsker at deltage, kan dette ske ved at kontakte Rasmus Aaberg fra Wannasport på telefon 51295955 eller rasmus@wannasport.dk

 

Læs mere om Wannasport på nedenstående link:

about.wannasport.dk

Har du øvrige spørgsmål i forbindelse med konceptet, er du også velkommen til at kontakte Jonas Meyer fra Dansk Golf Union på telefon 43262687 eller jmj@dgu.org