Vejen til brillefrihed

12/07 - 2021 |

Tilbud til DGU medlemmer - Spar 3000 kr. - og få gratis undersøgelse

Memira og DGU har i samarbejde fået fem informationsmøder op at stå rundt om i landet. 

Til informationsaftenerne møder du en optiker fra Memira, der fortæller alt om undersøgelsen og behandlingerne. Du hører, hvad kunderne siger og du har mulighed for at stille spørgsmål. Samtidig kan vi også lave en screening på selve aftenen.

 

Der afholdes gratis informationsmøder følgende steder fra kl. 18 - ca. 20.00:

22/9 i Dansk Golf Union, Brøndby (Deadline for tilmelding er den 17.09.21)

23/9 i Værløse Golfklub (Deadline for tilmelding er den 17.09.21)

29/9 i Odense Golfklub (Deadline for tilmelding er den 23.09.21)

5/10 Herning Golfklub (Deadline for tilmelding er den 30.09.21)

6/10 Kolding Golf Club (Deadline for tilmelding er den 30.09.21)

 

Forplejning: Sandwich, 1 øl/vand,  isvand i mødelokalet samt kaffe/te

 

Hvis du allerede er klar til en undersøgelse kan du bestille tid direkte hos Memira og få svar på, om du kan blive fri for briller og linser. Som medlem af DGU får du undersøgelsen gratis (normalpris 300 kr.). Viser det sig, at du er egnet til behandling, får du desuden 3.000 kr. i rabat på din behandling. Du kan booke din undersøgelse her

 

Undersøgelsen

Det starter med en undersøgelse. Her vil en af Memiras specialuddannede optikere undersøge dit syn og vurdere, om du er egnet til en synskorrigerende behandling, enten i form af øjenlaser eller en linseudskiftning. I Memira afviser vi hver femte, der kommer til os med drømmen om at blive fri for briller og linser. Du bliver afvist, hvis det vurderes, at du ikke vil blive brillefri, vi løber nemlig ingen unødige risici. Vurderer optikeren, af du er egnet, vil du inden din behandling blive undersøgt af en øjenlæge, der foretager sin egen selvstændige vurdering af dine øjne.

Øjenlaser eller en linseudskiftning

Hvis du er egnet til behandling, vil vi som udgangspunkt tilbyde dig øjenlaser, hvis du er under 45 år. Er du over 45 år, vil vi foreslå en linseudskiftning. Øjenlaser korrigere nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl, mens en linseudskiftning derudover også korrigerer alderssyn.

Behandlingerne er smertefrie og de fleste kan gå på arbejde igen allerede dagen efter.