Submitted by Anonymous (not verified) on
Fotografen er på vej

Golfens Dag sætter fokus på sundhed

På søndag den 19. april åbner golfklubber i hele landet dørene for potentielle medlemmer, når der for ottende gang afholdes Golfens Dag, hvor nysgerrige kan få indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold. I alt har 153 golfklubber valgt at være med i Golfens Dag og det er rekord i antallet af tilmeldte klubber.

I år har Golfens Dag især fokus på det, som sporten bidrager med i forhold til at leve et sundt liv. En række undersøgelser fra udlandet viser nemlig, at det at spille golf kan være med til at forebygge sygdomme, men også være direkte livsforlængende.

- Golf er en sport, som kan dyrkes af alle. Man kan spille mod og med hinanden på tværs af alder, køn og niveau. Alt sammen pakket ind i motion, hygge og dejlige naturoplevelser. Netop det at golf er forbundet med motion og sundhed er noget vi gerne vil slå på i forsøget at skaffe flere nye spillere til klubberne, siger Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union.

Sidste år deltog over 6.000 i Golfens Dag, og Dansk Golf Union håber i år at kunne sætte rekord for antal besøgende.

- Der er en del myter om golfsporten, som bliver anset for en svær sport og langt fra at være motion. De danske golfklubber kan ved at skabe et mangfoldigt og hyggeligt golfarrangement, være med til at nedbryde de fordomme. Vi håber derfor at alle nysgerrige og interesserede vil lægge vejen forbi deres lokale golfklub på søndag, siger udviklingschef, Jonas Meyer Jensen.

Læs mere om Golfens Dag og se de deltagende klubber på www.golfensdag.dk.
Den enkelte klubs program kan findes på klubbens egen hjemmeside.

Kontakt:

Jesper Jürgensen
Kommunikationschef
Mobil: 3065 2950