Emily Pedersen deler ud af puttetips

30/04 - 2017 | Claus Rødgaard Thomsen

Emily Pedersen fra The Scandinavian viser dig her et par af sine putteøvelser.

Hvis du vil lære mere fra den unge tourvinder, så læs nyeste udgave af Dansk Golf. Videoen her hænger sammen med en række øvelser og tips, som vi Emily Pedersen deler i Danmarks bedste og største golfmagasin, som er på gaden i denne uge.

Emily Pedersen spiller i år på både Ladies European Tour, hvor hun allerede vandt en turnering i 2015 og på LPGA Tour, hvor hun har en betinget kategori og kæmper for at etablere sig.

Emily Pedersen deler altid sine puttesessioner op i teknisk træning, en skills-afdeling og et kompetitivt element. Alt det kan du læse mere om i Dansk Golf.

User Comments:

  • Hvorfor fod og ikke centimeter?

    10/05 - 2017 | Christian Skødt

    Udmærket instruktion om puttetræning både her og i Dansk Golf nr. 2. Det irriterer mig bare en smule, at Emily ikke bruger nugældende danske målbetegnelser, når hun forklarer sine træningsmetoder. Der er nemlig ikke mange, der på stående "fod" ved, hvor meget en fod er. Jeg mener, at der bør bruges centimeter og meter når der er tale om instruktionsvideoer til danskere. Det samme gælder instruktionsartikler i golfbladet. I bladet burde det endda have været nemt for journalisten at omregne fod til centimeter for læserne, hvis altså han vidste om Emily taler om dansk eller engelsk fod.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer