Adam Stevenson viser, hvordan du kan forbedre dit golfsving ved at lære at svinge ordentligt igennem.

Så sving dog igennem!

20/09 - 2019 | Claes Meldal

En meget undervurderet fejl i golfsvinget er, at der ikke svinges ordentligt igennem i fremsvinget. Se her, hvordan du fikser fejlen.

Det kan være svært at overbevise sin underbevidsthed om noget som helst. Og en af de helt indgroede ting, der sidder dybt i underbevidstheden hos mange golfspillere er, at vi er bange for at svinge igennem. For tænk nu, hvis vi ikke rammer bolden perfekt, og den flyver et helt forkert sted hen?

Her gælder det om at have et helt konkret tip, der kan hjælpe dig med at bevare rytmen og få et harmonisk golfsving. Adam Stevenson, der er træner i Hals og Løkken Golfklub, fortæller, at der primært er to forskellige fejl, som kommer til udtryk, når en golfspiller ikke svinger igennem og trækker sig væk fra bolden i fremsvinget. Den ene er, at man slår i jorden, og den anden er, at man kan tage bolden for tyndt.

Ingen af delene er naturligvis særlig forenelige med et godt golfslag, men heldigvis har Adam Stevenson et ganske simpelt tip til, hvordan du kan komme fejlen til livs og svinge ordentligt igennem.

Se videoen over artiklen for at finde ud af, hvordan du kan svinge igennem og forbedre dit sving. Og på Adam Stevensons YouTube-kanal finder du masser af nyttige tips, som kan løfte dit golfspil. Rigtig god fornøjelse.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer