Adam Stevenson viser her, hvordan du får et bedre og mere simpelt golfsving.

Sådan får du et mere simpelt sving

27/09 - 2019 | Claes Meldal

Vil du gerne have et bedre golfsving? Her er en helt enkel måde at træne det på.

Der er som bekendt ikke to golfsving, der er helt identiske. Men mange golfspillere har med tiden udviklet golfsving, der med sikkerhed ikke står i nogen instruktionsbøger. Der kan være tale om delbevægelser i svinget, som er blevet unødigt komplicerede og forhindrer golfspilleren i at nyde spillet optimalt.

Der findes heldigvis en relativt nem metode til at gøre golfsvinget mere simpelt. Adam Stevenson, der er træner i Hals og Løkken Golfklub, viser her en øvelse, som du kan tage med ud på drivingrangen med det samme.

Denne øvelse burde kunne hjælpe dig til et bedre og mere simpelt golfsving - så du kan blive endnu skarpere ude på golfbanen. Du kan se Adam Stevensons tip i videoen over artiklen - og få mange flere tips til at forbedre dit golfspil på hans YouTube-kanal.

User Comments:

  • LYD!!

    27/09 - 2019 |

    I burde seriøst overveje at sørge for en ordentlig lydkvalitet, det er jo ikke til at holde ud at høre på. Det er en skam, for Adam siger en masse fornuftige ting i sine videoer, lyd kvaliteten er generelt bare for dårlig.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer