Adam Stevenson viser, hvordan du får bedre timing i dit golfsving.

Sådan finder du timingen i dit sving

13/09 - 2019 | Claes Meldal

Vil du optimere timingen i dit golfsving? Så er det en god idé at søge hjælp i andre sportsgrene - fx basketball og boksning.

Der findes ikke to helt ens golfsving i verden, men der er absolut nogle ting, som alle golfspillere bør forsøge at indarbejde i deres sving.

En af tingene er den rette atletiske timing. Det er påfaldende, at tidligere atleter, der starter med at spille golf, ofte har let ved at skabe kraft og timing i deres sving. Hvad er det, de kan overføre?

Adam Stevenson, der er træner i Hals og Løkken Golfklub, påpeger, at timingen fra andre atletiske bevægelser - fx hvor man skal slå eller kaste - kan hjælpe dig med at forbedre timingen i dit golfsving. Han har også et godt tip til, hvordan du får indarbejdet denne timing i dit sving.

Hvis du træner denne detalje, skulle du have gode muligheder for at lægge flere meter til dine slag og på sigt få et mere stabilt og atletisk sving. Rigtig god træning.

User Comments:

  • Rettelse: Reklamer før videoen har al for høj lyd

    26/10 - 2019 | Jens Kristian Sandal

    Jeg retter min tidligere kommentar om at lydniveauet for reklamen ikke kan justeres. Man kan godt slukke for lyden, hvis man er hurtig.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer