BESKRIVELSE

DGU Short Game handler i ordets forstand om det korte spil i golf. Denne del af spillet udgør langt over halvdelen af de slag, der spilles på en runde, men endnu vigtigere i denne sammenhæng er, at der er mulighed for at få nogle store successer for en ny potentiel junior, fordi det i starten er lettere at få ram på bolden i det korte spil. DGU Short Game består af 8 øvelser indenfor putning og indspil, som spilles som en ”golfrunde” med scorekort og det hele – så det får en feeling af at være rigtig golf. Det er en måde at lege det korte spil ind på, og der er ofte god stemning og plads til at skabe gode relationer under øvelserne også. Se øvelserne her.

TIP

  • Gør DGU Short Game endnu mere tilgængelig for nye juniorer, og øg antallet af succesoplevelser, ved at lade børnene spille med SNAGjern og floorball-bolde/tenniesbolde og læg hulahopringe som huller, på indspilsøvelserne. Det er helt vildt sjovt.

AKTIVITETEN KAN TYPISK BYGGES OP PÅ FØLGENDE MÅDE:

  • Fælles sjov opvarmning
  • Fælles intro til øvelserne
  • Afvikling af selve Short Game
    p((. – Vær nærværende
    p((. – Hjælp med at forklare og tælle
    p(((((. I kan med fordel dele deltagerne op i hold af 3, hvor 1 person, er en af jeres nuværende juniorer, der kan hjælpe og vejlede de nye potentielle juniorer
  • En fælles outro














Short Game taskens indhold:

Dansk Golf Union har en Short Game taske som klubberne kan købe for 975 kr. inkl. moms, i denne taske er der alt hvad der skal bruges til DGU Short Game:
· Manual, resultatskema, vejledning til indtastning
· Tee´s
· 8 stk. tee markeringer
· 2 x Spray i hvid
· 2 x Handsker
· 1 x Målebånd – 30 m.
· 1 x tommestok – 1 m.
· Snor: knuder ved 1, 2, 3 og 4 m.
· 100 Scorekorts’
· Taske til alt indhold