Golf skal være sjovt, og man skal finde venner på golfbanen. Små sjove lege og konkurrencer kan netop være med til at styrke fællesskabet og i bund og grund bare være rigtig sjovt.

Efterlign et billede
Lav en post med et billede, som holdet skal efterligne på bedste vis. Lad dem bruge deres telefon – mange gange kan de være meget kreative. Har de ikke en telefon, så sørg for, at der er en hjælper ved posten, som har en telefon, som billedet kan blive taget med.
Billedet kunne f.eks. være et billede alla følgende:

Det er en sjov lille opgave, som de unge ofte synes er rigtig sjovt. Når I kommer tilbage til klubhuset, så sørg for at printe dem og hæng dem op i klubhuset så de kan forskellige hold kan se hinandens efterligninger. Del dem også endelig på jeres sociale medier og husk: #spilmed #golf.dk

Hvis børnene selv giver udtryk for ønske om at dele dem på deres sociale medier så lad dem endelig gøre det – de når ud til jeres målgruppe, men pres dem ikke. Husk at opfordre dem til at bruge #spilmed og #golf.dk

Put jer til en flødebolle
Opstil et middelsvært put, giv hver person på holdet 1 forsøg til at putte bolden i hul. Lykkes det for en på holdet, udløser det en flødebolle til alle på holdet. Det giver incitament til at heppe på hinanden og styrker sammenholdet på holdet.

Kast en golfbold
Kast en golfbold så lang som muligt. Her er det også muligt for nye golfere at brillere.
Lad hjælperen på posten sætte et skilt med holdets navn ved den bold, der blev kastet længst. Når de næste hold kommer forbi posten kan de se, om de kan kaste længere end det foregående hold. Det er hjælperens ansvar at have styr på, hvilket hold der vinder posten – fordi deltagerne vil helt sikkert gerne vide det efter femkampen.