Når I har fået tiltrukket en masse børn og unge til jeres Sjov Sommergolf, er det vigtigt at der er planlagt et godt program, så de potentielle nye juniorer får en god oplevelse og får lyst til at melde sig ind i klubben. Alle deltagere kommer med en forventning om, at skulle spille golf og derfor skal der selvfølgelig være en masse golfrelaterede aktiviteter på programmet. Kan I inkludere nogle aktiviteter som i normalt laver sammen med jeres juniorer, er dette en god idé. Da det giver de potentielle nye juniorer et godt indblik i, hvor sjovt det er at være junior i jeres klub. Dansk Golf Union giver i denne guide nogle forskellige bud på nogle gode golfrelaterede aktiviteter, der kan give inspiration til at arrangere en sjov og succesfuld afholdelse af Sjov Sommergolf.

Det anbefales at mindst en af de golfrelaterede aktiviteter der gennemføres er en form for spil på banen, da erfaringer har vist, at det er dette juniorer stræber efter og fascineres af. Der findes rigtig mange spilformer og måder at opsætte spil på banen, der sagtens kan gøre det muligt at få nye juniorer med ud på banen – du kan selvfølgelig finde inspiration til dette her i guiden.

Denne guide er tænkt som inspiration, og det kan sagtens være at I har andre ideer til aktiviteter I hellere vil gennemføre. I kan også overveje at spørge jeres nuværende juniorer, hvad de ville synes var fedt. På den måde udnyttes en ressource i klubben, som i den grad kender målgruppen.



FORSLAG TIL GOLFRELATEREDE INDHOLDSAKTIVITETER: