HVAD SKAL I POSTE

BRUG AF BILLEDER HELT KONKRET
“Levende” billeder af børn, der har det sjovt og hygger sig er en sikker vinder! Derudover er det vigtigt, at tage billeder i close up så vidt muligt. Øjne giver likes.

BRUG AF FILM HELT KONKRET
Video fungerer RIGTIG godt på sociale medier som Facebook og Instagram. Gode videoer ses ofte rigtig mange gange, og når derfor bredt ud. ..Men husk, at mange ikke ser videoer med lyd på sociale medier. Derfor er det er god ide, enten at tekste videoen, hvilket er lidt bøvlet, eller lave videoer, der også kan fungere uden lyd.

Find en guide til hvordan I uploader videoer og booster opslag på Facebook her.

Husk at få tilladelse til at bruge billeder/video, se her.

Nedenfor er der nogle eksempler på Facebookopslag man kan poste.

I kan finde materialer i kan bruge til at promovere Sjov Sommergolf aktiviteter her.

Nedtællingsbilleder

Nedtællingsbilleder kan være gode til at gøre følgerne opmærksomme på særlige arrangementer i klubben. Hvis vi tager udgangspunkt i Sjov Sommergolf, så har vi f.eks. skrevet et tal med de golfbolde vi har fået speciallavet, men det handler egentlig bare om at være kreativ, hvis i selv vil prøve kræfter med det. I kan lave forskellige tal med mennesker, bolde, jern/køller, tees, flag osv, kun fantasien sætter grænser.

Find nedtællingsbilleder her

Eksempel på et Facebook opslag

Almindelige billeder

Hvis i har billeder af jeres egne juniorer kan i sagtens indsætte et logo ovenpå billedet, f.eks. Sjov Sommergolfs logo. Når i har placeret logoet ovenpå billedet f.eks. i Word, kan i tage et screenshot/klippeværktøj og skære det til så det passer.

Vi har også lavet nogle billeder som I kan bruge direkte. Find dem her.

Eksempler på Facebook opslag