BESKRIVELSE

Det er en god mulighed at arrangere en juniorcamp/golfsommerskole for både klubbens nuværende juniorer og nye potentielle juniorer på samme tid. Det er en god måde at introducere de nye potentielle juniorer til det juniormiljø I har I jeres golfklub, og ved at deltage over flere dage får de også tid og mulighed for at udvikle sig og blive rigtig fænget af golfen.
Slå telte op et sted på golfklubbens areal og skab en sjov og god stemning omkring arrangementet samt liv i hele klubben. Hvilket også kan skabe en positiv energi i forhold til klubbens øvrige medlemmer og gæster.

Læs den gode historie om CGC Golf Clubs camp i Juniorugen 2017 her.

Arranger et godt program, hvor øvede og nye juniorer både laver aktiviteter hver for sig og sammen. Lad klubbens nuværende juniorer tage ansvar som hjælpere, når der er fælles aktiviteter. Der kan spilles turneringer, hvor øvede og nye golfere blandes, eller laves lege som rundgolf, stigegolf eller andet hvor det ikke partout er de øvede golfere der er bedst. Det kan også overvejes, om der skal laves en form for mentorordning mellem de øvede og de nye juniorer. Der kan findes forslag til aktiviteter der kan laves i campen i kap. 3 og kap. 4.

Afholder I en åben klub camp og gerne vil invitere juniorer fra andre klubber til at deltage, vil vi selvfølgelig gerne være behjælpelig med at brede budskabet på vores hjemmeside, se her.