Bliver man fænget af golfen, er det første spørgsmål man stiller: ”Hvornår kan jeg komme til at spille igen?” Derfor er det vigtigt, at I har styr på, hvilke muligheder der er som ny junior i jeres klub, så de nye potentielle juniorer, der bliver grebet af golfen, kan komme ud og spille igen relativ kort tid efter afholdelse af Sjov Sommergolf, så den nyopståede interesse fastholdes.

Har I et godt tilbud på nuværende tidspunkt, eller er der brug for at udvikle et tilbud til de børn og unge der bliver interesseret i golfen under Sjov Sommergolf? Overvej med fordel følgende:

  • Er det muligt at prøve golf igen?
  • Er det muligt at blive medlem med det samme?
    p((. – Hvad koster det?
  • Hvilke aktiviteter er der til nye juniorer?
    p((. – Træning?
    p((. – Turneringer?
    p((. – Sociale arrangementer?
  • Hvilke muligheder er der for nye juniorer?
    p((. – Brug af træningsområde?
    p((. – Brug af baner?
    p((. – Brug af klublokaler?
    p((. – Brug/lån af udstyr?

Der bør startes et juniorbegynderhold op kort tid efter Sjov Sommergolf aktiviteter (hvis golfklubben ikke kontinuerligt optager nye juniorer). Vi anbefaler dog, at nye juniorer ikke isoleres, men bliver en del af det eksisterende juniormiljø med det samme. Børn og unge er kvalitetsbevidste, og golfen skal derfor kunne tilbyde gode muligheder for at spille en masse golf, være fleksibelt i en travl hverdag og ikke mindst inkludere dem i et sjovt og dynamisk socialt miljø. Sørg derfor for, at der er en rød tråd fra Sjov Sommergolf over i en standard uge, så I fortsætter med at fascinere de nye potentielle juniorer med de muligheder, golf i jeres klub giver dem.

SPECIALTILBUD I FORBINDELSE MED Sjov Sommergolf
Det er også værd at overveje, om I vil lave en speciel opfølgning på Sjov Sommergolf, f.eks. i form af et tilbud om gratis/billigere medlemskab, en invitation til et kommende arrangement eller noget andet, der gør det ekstra attraktivt at melde sig ind i klubben med det samme.