BESKRIVELSE

En mentor er typisk en erfaren golfspiller, som gennem personligkontakt, rådgivning, vejledning og feedback deler ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte de nye golferes udvikling. Formålet med en mentor er at få integreret de nye juniorer bedst muligt i klubben og dens sociale liv.

En mentorordning kan etableres på flere niveauer, f.eks. kan I under Sjov Sommergolf knytte en mentor til de nye potentielle juniorer – det kunne være en af jeres nuværende juniorer – som er tilstede som en hjælpende ven og indgang til klubbens juniormiljø. Mange gange vil jeres nuværende juniorer synes det er spændende at være forbillede og hjælpe de nye potentielle juniorer og samtidig er det rart for en ny junior at have en person som de kan støtte sig til og gå til for at få svar. Det sikrer også at alle potentielle nye juniorer har en social relation fra det tidspunkt de ankommer til golfklubben.

I kan også lave en mentorordning, der løber udover skolernes sommerferie for de nye juniorer, der melder sig ind efterfølgende – dette kan være med til at sikre, at de nye juniorer bliver integreret i juniormiljøet og bibeholder motivationen for at spille golf. Se mere under opfølgning på Sjov Sommergolf her