BESKRIVELSE

Det kan være svært at nå ud til en masse nye potentielle juniorer, som ikke har en relation til en golfklub igennem et familiemedlem, en ven/veninde eller på anden måde et kendskab til hvad golf er. Det er ærgerligt, for golf er sjovt og kan rumme mange succeser for alle børn som kan spille med hinanden uanset niveau.

Forsøg at øge kendskabet til jeres Sjov Sommergolf aktiviteter i samarbejde med de omkringliggende skoler. Tag kontakt til skolen og hør om muligheden for at dele initiativet på deres intra/forældernet, kort tid før børnene går på sommerferie. Mange børn, unge og forældre søger sommerferieaktiviteter i de uger af sommerferien, hvor forældrene arbejder, men børnene stadig har ferie.

Kombinér evt. dette med at hænge nogle plakater op rundt omkring på skolen, der gør opmærksom på muligheden og beskriver, hvad der skal ske. Du kan finde et eksempel her.

Gennemfører jeres klub skolegolf med klasser inden skolernes sommerferie, så sørg for at informere om, at de har mulighed for at spille golf igen når i afholder Sjov Sommergolf aktiviteter og giv dem gerne en lille folder med hjem, om Sjov Sommergolf i jeres klub. Du kan finde et eksempel her. Dette er en særlig god mulighed for at fastholde de børn, der evt. skulle have fået smag for golf, men ellers ikke ville få gjort mere ved det. Husk at hvis I har en Golfstore i klubben, giver de 500 kr., hvis i har besøg af en klasse der skal prøve at spille golf.

Kombinér evt. også med et Facebook opslag om jeres Sjov Sommergolf aktiviteter og få jeres nuværende juniorer til at dele, så I når den rette målgruppe.