Der vises tre scorearkiver for at demonstrere den information, der bør være indeholdt i forskellige versioner.

1. Generel version.

Tilgængelig for Handicapkomitéen og alle spillere i en golfklub i lande, hvor tredjepartsgodkendelse kræves for godkendelse af scores. Dette arkiv viser basale detaljer for de 20 seneste scores, såvel som for de 5 scores, der senest er blevet udskiftet blandt de 20.

2. Begrænset version.

Tilgængelig for Handicapkomitéen og spillere i lande, hvor tredjepartsgodkendelse kræves for godkendelse af scores. Dette arkiv er det samme som den generelle version, men på grund af den brede tilgængelighed udelades reference til spilledag og banen af hensyn til GDPR (General Data Protection Regulation).

3. Fuld version.

Tilgængelig som reference for spilleren selv, Handicapkomitéen, og dem, som er involveret i indsigelsesafgørelser, og som kan bruges til at understøtte alle aspekter af Handicapsystemet. Scorearkivet indeholder alle detaljer for de 20 seneste scores, såvel som for de 5 scores, der senest er blevet udskiftet blandt de 20. Det giver også en mulighed for at linke til spillerens fulde, baguddaterede scorearkivshistorik.


Noter:
Mange datafelter kan udfyldes automatisk af Handicapsystemets software.

 1. Hjemmeklubben (valgt til vedligeholdelse af Handicap) kan automatisk udfyldes via spillerens nummer eller navn.
 2. Det aktuelle Handicap kan automatisk udfyldes fra det senest beregnede Handicap.
 3. Dato indleveret – kan automatisk sættes til dagen for indlevering og indtastning i scorearkivet med mulighed for at skifte den om nødvendigt.
 4. Databasen over baner (placeret lokalt eller centralt) kan måske give automatisk udfyldning af: Stat/Land, Course Rating, Slope Rating, Par og beregninger af Course Rating minus Par.
 5. Om nødvendigt bør markeringen for scoretypen bestemmes af det autoriserede forbund og kan bruges til at identificere spilleformatet, hvor en runde blev spillet og andre detaljer om runden. Dette er først og fremmest for at assistere handicaprevisionen, men kan også sikre, at Handicapreglerne anvendes korrekt.

  Eksempler på, hvordan scores kan markeres:
  Type: T urnering, Almindeligt spil, 9-hullers runde (9)
  Spilleformat: S lagspil, H ulspil
  Spillested: E gen bane, U de bane
  Andre detaljer: I kke færdigspillet, Exceptionel score (X), Strafscore (P)

 6. Hvor scores skal indtastes hul-for-hul, kan justeringen for bruttoscoren udføres automatisk. Hvis hul-for-hul indtastning ikke anvendes, skal den justerede bruttoscore beregnes og noteres manuelt for den situation, hvor et hul ikke fuldføres og hvor et hul ikke spilles.
 7. Spillehandicappet kan automatisk beregnes ved at bruge spillerens Handicap samt Course Rating, Slope Rating og Par for de spillede teesteder.
 8. Handicapscores kan beregnes automatisk.
 9. Stablefordpoint kan beregnes automatisk, hvor hul-for-hul indtastning anvendes, ellers skal de indtastes manuelt som totale points.
 10. Enhver slutregulering, såsom for exceptionel score og/eller reguleringer anvendt af Handicapkomitéen, kan automatiseres til at beregne det endelige, regulerede Handicap.

Hvor felter ikke kan udfyldes automatisk, skal de udfyldes manuelt, når scores indtastes i systemet.