I forbindelse med Golfreglerne 2023 “går R&A digitalt” og opfordrer alle til at gøre ligeså.

Der satses på en større udbredelse af brugen af R&A’s velfungerende App – Rules of Golf, som opdateres og stadig er oversat til dansk. “Spillerudgaven af Golfreglerne” nedlægges, og selve “Golfreglerne” bliver heller ikke tilgængelig i trykt udgave på dansk – dog stadig i en dansk web-udgave. “Den officielle Guide til Golfreglerne” bibeholdes i trykt version på engelsk. Og den er stadig tilgængelig i en kommenteret, dansk online udgave (det er her, du er…)

Danmark er allerede en af de flittigste brugere af App’en, som vi dog har suppleret med DGU’s egen “Lommeguiden”, som for mange er enklere at have med sig på banen.
“Lommeguiden” fortsætter i ny og opdateret version.

App’en bliver tilgængelig medio december, hvor den afløser den nuværende 2019-udgave. App’en bliver tilgængelig via automatisk opdatering af din nuværende version. På samme tid skifter web-udgaven af Golfreglerne fra 2019 til 2023-udgaven.

Oversigt over DGU’s udbud af trykte publikationer for Regel- og begynderområdet – som er tilgængeligt i webshoppen fra medio november 2022:

Lommeguiden (ny, opdateret 2023-version)
Den officielle Guide til Golfreglerne – ny, engelsk version
Kom i gang – samme udgave som i dag