En hjemmeside er klubbens ansigt udadtil. På hjemmesiden servicerer klubben både potentielle medlemmer og nuværende medlemmer, og aldersfordelingen blandt medlemmerne spænder med garanti vidt. Det anbefales at hjemmesiden både anvendes til at informere klubbens nuværende medlemmer om Spil med-Dagen i jeres klub og oplyser om tilbud og program for potentielle deltagere.

Informer medlemmerne om begivenhederne og alle de positive ting det giver klubben at gennemfører det – f.eks. flere medlemmer og øget liv i klubben. Hvis medlemmerne sætter pris på initiativet, kan de være en vigtig ressource for jeres rekrutteringsdag. Det er vigtigt at de er imødekommende når de møder de nye potentielle medlemmer i klubben, og de kan være med til at dele kendskabet til Spil med-Dagen – og måske har nogle ligefrem lyst til at bidrage som frivillig i løbet af dagen.

Når folk får kendskab til et interessant tilbud, og får lyst til at deltage, er det første mange gør, at gå ind på jeres hjemmeside for at finde yderligere informationer. Derfor er det også vigtigt at de kan finde de oplysninger de søger på jeres hjemmeside. Info om hvor, hvornår og hvad der kommer til at forgå på dagen samt evt. tilmeldingslink. Hvis der skal tilmeldes forud for deltagelse, skal det fremgå tydeligt på jeres hjemmeside. Find udkast til hjemmesidetekst her

Hvis i uploader billeder til jeres hjemmeside, så husk at være opmærksom på, at i skal have godkendelse til dette fra personer på billederne, se mere her.



GODE RÅD TIL KOMMUNIKATIONENKLUBBENS HJEMMESIDE

  • Sørg for at klubbens hjemmeside er opdateret, let forståelig og konkret (tider og steder o.s.v)
  • Brug Spil med-banner, så alle kan se, at I afholder aktiviteten, find det her.
  • Sørg for at budskabet formidles tydeligt – det skal være let for en, der aldrig har spillet golf før at finde informationer
  • Vær handlingsanvisende:
    p((. – “Ring til Mona og hør om dine muligheder for at deltage i Spil med-Dagen”
    p((. – “Klik her og se hvordan du kommer i gang med golf”

Var dette nyttigt?

Ja Nej
Du har angivet, at dette emne ikke var nyttigt for dig...
Efterlad venligst en kommentar og fortæl os hvorfor? Tak!
Tak for din feedback.