Turneringens teesteder bestemmes af Turneringsledelsen og vil fremgå af Golfbox, når startlisten er offentliggjort. Der spilles som udgangspunkt fra følgende teesteder:

  • Future:
    Alle spiller fra rødt tee-sted (hvor dette måtte forefindes), eller fra de tee-stedsmarkeringer, som resulterer i en rated bane af længde 4.600 – 5.100 meter. Hvis ikke der findes et teested inden for dette interval, vælges det teested, som kommer tættest på 4.600 meter.
  • SuperFuture:
    Drengene spiller fra herrernes klub-tee, som er gult tee-sted (hvor dette måtte forefindes), og ellers fra de tee-stedsmarkeringer, som resulterer i en rated bane af længde 5.500 – 6.000 meter. Hvis ikke der findes et teested inden for dette interval, vælges det teested, som måtte komme nærmest på 5.500 meter.
    Pigerne spiller fra damernes klub-tee, som er rødt tee-sted (hvor dette måtte forefindes), eller fra de tee-stedsmarkeringer, som resulterer i en rated bane af længde 4.600 – 5.100 meter. Hvis ikke der findes et teested inden for dette interval, vælges det teested, som kommer tættest på 4.600 meter.
Revision: 6
Last modified: Jan 09, 2020