Skift af spillere mellem klubbens hold (karantæneregler)

1. En spiller må kun spille 1 holdkamp pr. spillerunde i de indledende 6 runder. Dette gælder på tværs af samtlige rækker.

2. I finaleweekenden må en spiller gerne spille på ét hold om lørdagen og et andet hold om søndagen, så længe alle øvrige karantæneregler i øvrigt overholdes.

3. En spiller kan frit skifte fra et lavere rangeret hold til et højere rangeret hold indenfor samme række gennem hele turneringen.

4. En spiller kan frit skifte fra et højere rangeret hold til et lavere rangeret hold indenfor samme række i spillerunde 1-3.

5. I spillerunde 4-6 er der 1 spillerundes karantæne fra et højere rangeret hold til et lavere rangeret hold indenfor samme række. Dvs. hvor du spiller i spillerunde 3 har indflydelse på, hvor du kan spille i runde 4 osv.

6. En spiller må kun spille på et lavere rangeret hold i finalerunderne indenfor samme række, så længe spilleren ikke har spillet på et højere rangeret hold efter 4. spillerunde.

7. En spiller kan frit skifte hold imellem de rækker, som spilleren via køn og evt. alder er kvalificeret til at stille op i* – dette gælder også fra et højere rangeret hold til et lavere rangeret hold.

*Særlige regler gælder for ungdomsrækken

For at være berettiget til at spille opryknings- eller finalespil i ungdomsrækken skal spilleren enten:

  • Som minimum have spillet 2 holdkampe i en 4-holdspulje eller 1 holdkamp i en 3-holdspulje, i ungdomsrækken i løbet af spillerunde 1-6 eller,
  • Ikke have spillet nogle kampe i herre- eller damerækken i løbet af sæsonen

8. Såfremt en klub har 2 eller flere hold i kvalifikationsrækken, kan disse holds spillere bruges frit på alle hold i kvalifikationsrækken.

9. Spillerunder uden kampe tælles med i karantæneudregningen – se eksempel 3 i linket nedenfor.

3 eksempler på spillerunde & karantæneregler – Klik på linket og download filen

  • Eksempel 1: Hold bytter rundt på indbyrdes hjemmekampe
  • Eksempel 2: Hold flytter holdkamp til ny dato
  • Eksempel 3: Spillerunder uden kampe tælles med i karantæneudregning

Definition af en spillet spillerunde

En spiller har spillet en spillerunde, når spilleren fremgår af et afleveret holdkort.

Revision: 7
Last modified: Jan 04, 2024