Submitted by Anonymous (not verified) on
Jesper.jpg

Ny kommunikationschef til Dansk Golf Union

Ny kommunikationschef for Dansk Golf Union bliver den 45-årige Jesper Jürgensen, der kommer fra en stilling som kommunikation- og Public Affairs ansvarlig i den amerikanske mediekoncern SBS Discovery Media, der i Danmark bl.a. er kendt for tv-kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6'eren og Discovery Channel.

Direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen, er glad for at få en kandidat som har mange års erfaring inden for både politisk interessevaretagelse og kommerciel kommunikation. Han glæder sig til, at Jesper Jürgensen kan tage fat på opgaverne, der handler om at synliggøre golf og de muligheder som sporten skaber.

"Vi er i fuld gang med en rejse, hvor kommunikation kommer til at være et bærende element for golfsportens succes. Arbejdet som kommunikationschef og ansvarlig for Public Affairs har til opgave at give golfsporten en større synlighed og stemme i befolkningen, men også blandt kommercielle samarbejdspartnere og politikere både på Christiansborg og i lokalområdet. Med Jesper er jeg overbevist om, at vi har fundet den rette mand til at løfte disse kommunikationsopgaver og samtidig binde klubbernes og Dansk Golf Unions arbejde tættere sammen," siger DGU's direktør, Morten Backhausen.

De sidste ni år har Jesper Jürgensen fungeret som ansvarlig for kommunikationsstrategien i et af de største mediehuse i Danmark, hvor han også har været en del af den daglige ledelse.

"Golf er en folkelig sport, der kan dyrkes hele livet og i hele landet. De over 150.000 passionerede golfspillere, frivillige og trænere gør Dansk Golf Union til en vigtig forening i det danske samfund. Jeg glæder mig til at genfortælle historien om golfsporten i Danmark og synliggøre de mange fordele som sporten skaber på tværs af alder, køn og geografi. DGU lever i et krydsfelt af foreningsliv, forretning, kommunikation og medier, og det er mine ambitioner at sikre golf bliver en aktiv del af den nationale sundhedspolitik, samt synliggøre det kæmpe arbejde klubberne gør for at tage hensyn til miljøet og gøre golf til en grøn sport," siger Jesper Jürgensen, der naturligvis selv er aktiv golfspiller.

Jesper Jürgensen tiltræder 7. april 2015.

Fakta om Jesper Jürgensen
Født: 16. oktober 1969. Gift med Lone Buchardt og far til Jacob og Rasmus.
2005, Journalist, tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole

2006-i dag Informationschef ved SBS Discovery Media
2000-2006 Journalist ved fagbladet Markedsføring


1997-2000 Journalist ved Dagbladet Information og konsulent ved Danske Dagblades Forening

Kontakt:
Morten Backhausen, direktør, mobil 2045 9323
Jesper Jürgensen, mobil 30652950