Titleist 620 MB

Foto: Titleist

Titleist 620 CB

Foto: Titleist

Titleist 620 MB

Foto: Titleist

Titleist 620 CB

Foto: Titleist

620 MB og CB kan nu prøves til fittingdage

12/08 - 2019 | Pressemeddelelse

De nye Titleist 620 CB og MB jern er skabt til purister og shotmakere og viderefører Titleists stærke traditioner om tour-gennemprøvet kontrol og enestående feel i præcise cavity back og muscle back smedninger.

Fra i dag vil de første gang kunne prøves ved fittingdage, og 30. august er jernene til salg i butikkerne. 620 CB og MB er blevet raffineret baseret på feedback fra tourspillerne, hvilket har ført til forbedret køllehovedform og endnu mere gnidningsfri interaktion med underlaget. 

De nye 620 CB og MB design kommer med varierede bladlængder med kompakte korte jern og gradvist længere køllehoveder i den lange ende af sættet. Profilen på de to modeller i 620 serien er blevet matchet, så der er en flydende overgang til den stadigt stigende gruppe spillere, som stykker et sæt sammen blandet af CB og MB.

- Betegnelsen ”600” er en hilsen til vores originale 600 serie af smedede bladejern fra starten af årtusindet. Disse design er en vigtig del af firmaets arv, da de beviste, at Titleist havde evnerne til at skabe jern til verdens bedste ball strikere, udtaler vicepræsident for Titleist marketing, Josh Talge.

620 CM leverer spilbarhed og præcision – plus et boost i ydeevnen i de lange jern – med klassisk form og feel til de bedste spillere.

- Vores evne til at smede tungsten ind i et så kompakt bladejern som 620 CB er ekstremt kraftfuld, specielt i de lange jern, hvor spillerne har mest brug for tilgivenhed og høj launch. Vi har set mange klassiske muscle back-spillere blive draget mod et blandet sæt, specielt på grund af at kombinationen af performance og muligheden for at arbejde med bolden med CB 3- og 4-jernene er så indbydende. Nu hvor blandede sæt er blevet så normale, har vi matchet profilerne på 620 CB og MB, så spillere kan skifte fra den ene til den anden model hvor som helst i sættet uden at gå på kompromis med noget, udtaler Marni Ines, direktør for udvikling af Titleist jern.

620 MB er et moderne miscle back jern designet til præcis shotmaking med det look og den feel, som purister forlanger. 

- Titleist MB jern er så gennemprøvede og højtagtede, at når vi beder spillere om feedback på en ny model, vil mange gerne bare snakke om det æstetiske udtryk. En anmodning, vi begyndte at høre igen og igen fra både professionelle og amatører, var at gøre MB så rent som muligt. Den eneste måde, vi kunne gøre det, var at fjerne MB grafikken, så der tilbage kun står Titleist bagpå køllehovedet. MB-spillere ved, hvad et MB er, så det er, hvad vi gjorde. Det er simpelthen et betagende resultat, siger Josh Talge.

Prisen er 10.199 kroner for et sæt fra 4-PW med stålskafter. Med grafitskafter koster sættet 10.499 kroner. 

Du kan finde fittingdage via linket her.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer