Anne Normann i kamp om international sejr

19/06 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Toppen af Europas juniorpiger er denne uge inviteret til Vasatorps Golfklubb, hvor en af historiens største spillere er vært ved Annika Invitational Europe. Tre danskere er med i feltet, og alle gør de en god figur på den anden side af Øresund.

Særligt Anne Normann har været storspillende tirsdag og onsdag. På Normanns spillerprofil på Dansk Golf Unions hjemmeside fremgår det, at Rungsted-spilleren har Annika Sörenstam som inspirationskilde, og på Vasatorps Golfklubb har hun vist spil næsten i samme klasse som den 10-dobbelte majorvinder.

Første runde spillede hun i 72 slag, og onsdag nåede hun til seks under par samlet med en 68'er på par 73 banen.

- Jeg kom godt fra start. Forholdene er gode derude, det er rigtig fint vejr. Jeg rullede nogle gode putts i, og jeg synes, spillet var meget stabilt. Jeg blev ved med at give mig selv chancer. Det var en god runde i dag med en god putter. Der var ikke særlig mange fejl, sagde Normann efter runden.

I løbet af sine 36 huller er det blevet til 11 birdies, og kun engelske Lily May Humphreys har gjort det bedre. Englænderen fører med tre slag, når de klokken 10.10 slår ud i førerbolden med franske Lilas Pinthier (-5).

I fredags nåede 14-årige Amalie Leth-Nissen helt frem til kvartfinalen ved Womens Amateur Championship i Nordirland, og i Sverige kan talentet fra Hjortespring være på vej mod et nyt internationalt topresultat.

Efter en åbningsrunde i 75 slag gik Leth-Nissen -1 onsdag, og det bragte hende frem til en delt niendeplads i +1.

Natacha Høst Husted forbedrede sig også med tre slag på anden runde. Efter scores i 76 og 73 er hun delt nummer 18 i +3 ud af et felt på 80 spillere.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer